Prancūzė siūlosi žindyti gėjų įvaikintus kūdikius

Prancūzijoje didelio susidomėjimo sulaukė viename tinklalapyje moters įdėtas skelbimas, kuriame ji siūlėsi žindyti homoseksualių vyrų porų kūdikius. Už dieną moteris prašė 100 eurų atlygio. Toks skelbimas pasirodė praėjus vos kelioms savaitėms po to, kai buvo priimtas prieštaringas įstatymas dėl tos pačios lyties asmenų santuokų, praneša „Reuters“.

Skelbimo autorė žada iki 10 maitinimų per dieną.<br>123rf nuotr.
Skelbimo autorė žada iki 10 maitinimų per dieną.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 7, 2013, 5:49 PM, atnaujinta Mar 2, 2018, 2:22 AM

Tinklalapis patvirtino, kad skelbimas tikras ir legalus. „Aš esu jauna mama, puikios sveikatos, turinti slaugytojos išsilavinimą, man 29 metai. Išnuomoju savo krūtis krūtimi maitinamiems kūdikiams“, - rašoma skelbime.

Pasiūlymas skirtas homoseksualioms vyrų poroms, kurie nuo gegužės Prancūzijoje gali legaliai tuoktis. Skelbimo autorė žada iki 10 maitinimų per dieną. Moteris gyvena netoli Paryžiaus, gali atvykti į reikiamą vietą.

Tinklalapio, kuriame pasirodė skalbimas, vadovas Alexandre'as Woogas sakė, kad personalas susisiekė su skelbimo autore, ir kad nekyla abejonių dėl jos tapatybės ir pasiūlymo rimtumo, o taip pat ir dėl siūlomos paslaugos legalumo.

„Mūsų teisės konsultantai tuo įsitikinę. Prancūzijoje yra nelegalu pardavinėti motinos pieną, bet čia asmuo siūlo paslaugą, nepardavinėja pieno buteliukuose“, - aiškino A.Woogas.

Prancūzija dar tik neseniai prisijungė prie daugiau kaip 10 šalių, leidžiančių tos pačios lyties asmenims tuoktis ir įsivaikinti vaikus. Tačiau Prancūzija neleidžia surogacijos ar pagalbinio apvaisinimo gėjų ir lesbiečių poroms.

Skelbimo autorė su ja susisiekusiems žurnalistams sakė, kad į jos pasiūlymą atsiliepė daug žmonių.

„Sulaukiau daugiau kaip dešimties užklausimų, bet tik pusė iš jų buvo rimti. Likusieji buvo iš iškrypėlių“, - sakė ji.

Pasak tinklalapio savininko, tokių išskirtinių skelbimų jie sulaukia nedažnai. Šis – tik antrasis toks originalus. Anksčiau yra buvęs skelbimas, kuriame siūlyta išsinuomoti du ožius vejos karpymui.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.