Olando kerštas: apversti brolio kambarį 90 laipsnių kampu

Kai broliai susipyksta ir ima vienas kitam kerštauti, gero nelauk. Dviejų brolių iš Olandijos Tobiaso ir Jamiro Mathijsenų konfliktas pasireiškė ypač originaliai. Grįžęs iš atostogų Italijoje, Jamiro negalėjo atpažinti savo kambario – vyresnysis brolis Tobiasas jį apvertė 90 laipsnių kampu. Negana to, jis nufilmavo sugrįžusio jaunėlio reakciją.

Įėjęs į kambarį Jamiro neištaria nė žodžio.<br>Youtube nuotr.
Įėjęs į kambarį Jamiro neištaria nė žodžio.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 8:06 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:21 PM

Supratęs, kad jo lova ir kiti ant grindų gulėję daiktai, kaip gitara, nepajudinamai pritvirtinti prie sienos, Jamiro skundėsi: „Šį kartą nieko blogo nepadariau. Nesuprantu, už ką viso šito nusipelniau. Kaip tu tai padarei?“

Nesantaika, pasireiškianti piktais pokštais, tarp brolių prasidėjo, kai Jamiro labai „gėdingai“ pakeitė savo vyresniojo brolio „Facebook“ puslapį.

Tada Tobiasas nusprendė atkeršyti, savo jaunesniojo brolio kambarį paversdamas mergaitišku ir jį visą nudažydamas rožine spalva.

Bet po metų, kai brolis vėl išvažiavo atostogų, Tobiasas sumojo, kad nereikėtų prarasti tokios geros progos, ir iškrėtė jaunėliui dar vieną pokštą.

„Nors šį kartą jis nepadarė nieko blogo, aš negaliu atsispirti pagundai vėl pakeisti jo kambarį. Mes apversime kambarį 90 laipsnių kampu“, - vaizdo įraše pasakoja brolis, prieš imdamasis juodo darbo.

Padedamas kelių draugų, jis pradeda keisti brolio kambarį. Gitarą ir lovą pritvirtina prie sienos, o priešingą sieną nudažo baltai, kad atrodytų, jog tai lubos.

Įėjęs į kambarį Jamiro neištaria nė žodžio. Vienintelis garsas įraše – prislopintas vyresniojo brolio krizenimas.

Šokiruotas Jamiro sako: „Bet kaip tu tai padarei“ ir „o ne“, po to priduria: „Aš žinau, kaip rožinį kambarį vėl paversti normaliu, bet neįsivaizduoju, kaip pataisyti šitai“.

Panašu, kad tokių pokštų bus ir daugiau – Jamiro pažada broliui atkeršyti.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.