Policija ieško angelo, kuris pasimeldė avarijos vietoje ir dingo (video)

JAV Misūrio valstijoje ieškomas paslaptingas dvasininkas, kuris netikėtai atsirado automobilio avarijos vietoje, pasimeldė už 19 metų merginą, kuri buvo prispausta automobilyje, už gelbėtojus, pažadėjo, kad mergina gyvens, ir dingo. Mistikos mėgėjai įsitikinę, kad tai buvo angelas, ir pažeria kalną įrodymų: jo kažkodėl nėra nuotraukose iš įvykio vietos, o kelias, kuriame įvyko susidūrimas, buvo, kaip ir pridera, uždarytas. Liudininkai pasakoja, kad „angelas“ buvo panašus į prieš 13 metų mirusį Holivudo aktorių. Bet kuriuo atveju, mergina, kurios daugiau kaip valandą nepavyko ištraukti iš sumaitoto automobilio, liko gyva.

Fotorobotu buvo sudarytas „angelo“ portretas.<br>connecttristates.com nuotr.
Fotorobotu buvo sudarytas „angelo“ portretas.<br>connecttristates.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 13, 2013, 12:42 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 11:51 PM

Katie Lentz vairuojamas „Mercedes“ kaktomuša susidūrė su automobiliu, netikėtai išvažiavusiu į priešpriešinę eismo juostą. Pastarąjį vairavo 26 metų Aaronas Smithas – kaip vėliau paaiškėjo, neblaivus. Avarija įvyko toli nuo gyvenviečių, rašo connecttristates.com.

Gelbėtojai, neturėdami galingų instrumentų, beviltiškai bandė ištraukti nukentėjusiąją. Apie pusantros valandos stengėsi veltui. „Senas „Mercedes“ – labai gerai padaryta mašina, kai toks pakliūva į avariją, ištraukti iš jo keleivius būna labai sunku, tenka pjauti ne vieną metalo sluoksnį“, – aiškino įvykio vietoje dirbęs ugniagesys Raymondas Reedas.

K.Lentz visą tą laiką buvo sąmoninga ir vieną akimirką garsiai paprašė visų pasimelsti su ja. Tada ir atsirado minėtas kunigas, nors tuo metu kelias buvo užtvertas, po pusę kilometro į abi puses lyg ir nebuvo pašalinių.

„Jis prisiartino ir pasimeldė. Tai buvo katalikų kunigas, jis turėjo su savimi aliejaus. Ji (K.Lentz) nusiramino, ir mes taip pat... Tikslių žodžių neprisimenu, bet mes su draugu supratome, kad mums reikia nusiraminti, mūsų instrumentai suveiks, ir šį kartą mes sugebėsime ją ištraukti“, – pasakojo gelbėtojas.

Kas buvo toliau, žiniasklaidoje pateikiamos skirtingos versijos. Pagal vieną, gelbėtojai dar kartą pabandė perpjauti metalą ir jiems pavyko. Pagal kitą, po maldos į įvykio vietą iš artimiausio miesto atvyko automobilis su galinga įranga, ir su ja pavyko ištraukti merginą.

O kunigas dingo taip pat nepastebimai, kaip ir atsirado. „Mes norėtume surasti tą poną ir jam padėkoti, – sakė ugniagesys R.Reedas. – Mes jo iki šiol ieškome, bet niekas jo nematė.“

Vietinio leidinio „The Blaze“ žurnalistai apskambino visas artimiausias bažnyčias ieškodami kunigo, pagal liudininkų pasakojimus fotorobotu sukurtas net jo portretas. Liudininkai sakė, kad kunigas buvo apie 60–65 metų amžiaus ir panašus į 2000 m. mirusį Holivudo aktorių Walterį Matthau. Jis vilkėjo kunigams įprastus juodus marškinius su balta apykakle, ant krūtinės turėjo pasikabinęs sidabrinį kryžių.

Vaizdo įraše, nufilmuotame įvykio vietoje, matyti, kad pasislėpti nėra kur.

K.Lentz buvo paguldyta į ligoninę su daugybiniais lūžiais, jos gyvybei pavojus negresia. Neblaivus vairuotojas, įvažiavęs į jos automobilį, neišgyveno.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.