Nuogalių maudynes surengę Kinijos policijos pareigūnai neteko darbo

Aštuoni Kinijos policijos

Pareigūnai darbo neteko, kai internetu buvo išplatintos nuotraukos, kuriose aštuoni nuogi vyrai plaukioja vandenyje arba stovi prie kranto.<br>Asociatyvi nuotrauka
Pareigūnai darbo neteko, kai internetu buvo išplatintos nuotraukos, kuriose aštuoni nuogi vyrai plaukioja vandenyje arba stovi prie kranto.<br>Asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 19, 2013, 7:14 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 8:53 PM

Pareigūnai buvo atleisti už tai, kad „pakenkė policijos įvaizdžiui“, skelbia naujienų agentūra „Xinhua“, cituodama Lušano apygardos valstybės saugumo biurą centrinėje Henano provincijoje.

Pasak pranešimo, pareigūnai darbo neteko, kai internetu buvo išplatintos nuotraukos, kuriose aštuoni nuogi vyrai plaukioja vandenyje arba stovi prie kranto, ant kurio numestos jų uniformos, o netoliese matyti stovintys du policijos automobiliai.

Nuotraukas išplatinęs asmuo skelbia, kad maudynės vyko vaizdingame turistų lankomame Lušano mieste.

Taip pat nubausti ir trys pareigūnų vadovai, kurie buvo pažeminti pareigose arba taip pat atleisti iš darbo, nurodė „Xinhua“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.