Faraoniška brazilų turtuolio užgaida - prabangų automobilį užkasė po žemė

Kai pinigų turi kaip šieno ir nežinai, kur juos dėti, į galvą šauna keisčiausių idėjų. Pavyzdžiui, nusipirkti prabangų automobilį ir jį užkasti po žeme. Taip pasielgė vienas brazilų turtuolis. Kodėl?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 21, 2013, 6:00 AM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:25 PM

Grafu save vadinantis milijardierius verslininkas iš Brazilijos Chiquinho Scarpa garsėja ekscentrišku būdu ir noru pasirodyti visuomenei. 62 metų Ch.Scarpa gal ir paveldėjo turtus bei titulą iš savo tėvo, kurį dėl labdaringos veiklos dar 1949-aisiais palaimino pats popiežius Pijus XII, bet tik ne būdą, rašo "Lietuvos rytas".

Brazilijoje Ch.Scarpa nesyk kaltintas sukčiavimu, vengimu mokėti mokesčius. Manoma, kad būtent todėl jis nutarė tiesiog savo rūmų pievutėje San Paulo mieste užkasti neseniai įsigytą 500 tūkst. dolerių (1,2 mln. litų) vertės „Bentley Continental” – taip esą išvengs mokesčių. Nors oficiali versija skamba dar pikantiškiau.

„Per televiziją žiūrėjau filmą apie faraonus ir pamatęs, kaip jie po mirties buvo laidojami su turtais, kuriais galėtų džiaugtis pomirtiniame pasaulyje, nutariau pasielgti taip pat. Tad šią savaitę užkasiu savo „Bentley”. Jau ruošiuosi”, – „Facebook” paskyroje pareiškė Ch.Scarpa ir paviešino nuotraukas, kur jis pozuoja šalia rausiamos duobės.

Turtuolis, regis, žino, ką reiškia susidurti su mirtimi. Prieš kelerius metus vienoje savo kasyklų jis užsikrėtė paslaptinga bakterija ir vos nemirė.

Turtuolis tikino, kad komos būklės jis praleido 63 dienas, o medikai jį operavo bent aštuonis kartus. Du sykius atrodė, kad mirties išvengti nepavyks ir jau buvo pakviestas paskutinį patepimą turintis suteikti kunigas. Bet palikuonių neturintis Ch.Scarpa išsikapstė.

Ir nors milijardieriaus kritikai stengiasi įtikinti jį pasekti labdarai milijonus paaukojusio tėvo pavyzdžiu, besaikio apsipirkinėjimo manija pastaruoju metu užsikrėtęs Ch.Scarpa, regis, pasiruošęs ištaškyti viską iki paskutinio skatiko ir nieko neskirti labdarai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.