Čikagos restoranas siūlo mėsainius, puoštus komunijos paplotėliais

Nedideliame Čikagos restorane „Kuma's corner“ galima paragauti ypatingo mėsainio, papuošto komunijos paplotėliu. Tiesa, vaflinis paplotėlis su pavaizduotu kryžiumi yra nešventintas. Mėsainis, pavadintas „Ghost“ (vaiduoklis, dvasia), patiekiamas su vyno padažu. Pavadinimas pasirinktas pagal švedų okultinio sunkiojo metalo grupės pavadinimą. Sunki muzika apskritai dažnai skamba šiame restorane, ir nemažai patiekalų čia pavadinti muzikos grupių garbei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 6:00 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:43 AM

Recepte, pateikiamame restorano interneto puslapyje, nurodoma, kad „ghostburgeris“ pagamintas iš bandelės, lėtai troškintos ožio mentės, brandinto baltojo čederio sūrio, „vaiduokliško“ čili ajoli padažo, raudonojo vyno ir komunijos paplotėlio.

Restorano, neseniai pristačiusio šį naują patiekalą, atstovas sakė, kad tarp lankytojų pasitaiko tokių, kurie mano, kad mėsainis užgauna jų religinius jausmus, tačiau visgi dauguma turi humoro jausmą. Naujasis patiekalas domina klientus ir yra gerai parduodamas.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.