Londono pradinės mokyklos žaidimų aikštelėje sudužo NSO

Šiaurės Haringėjaus pradinės mokyklos mokinius ūkanotą antradienio rytą išgąsdino žaidimų aikštelėje sudužęs NSO, rašo independent.co.uk. Po susidūrimo su žeme iš po jos kyšojo tik pusė erdvėlaivio. Detektyvui atliekant ekspertizę, aptvertą teritoriją saugojo policijos pareigūnas.

Ateivių erdvėlaivyje, deja, rasti nepavyko.<br>"Twitter" nuotr.
Ateivių erdvėlaivyje, deja, rasti nepavyko.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 4, 2013, 4:35 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 11:48 AM

Ateivių erdvėlaivyje, deja, rasti nepavyko. Pasirodo, jį kūrybiško rašymo dienos progai sukonstravo vienas mokinių tėvų Davidas Willshawas. Minėtasis policijos pareigūnas mielai sutiko prisidėti prie šio spektaklio.

Mokyklos direktorė Helena Connor žurnalistams pasakojo, kad NSO sukonstravęs D.Willshawas pats persirengė detektyvu ir kartu su pareigūnu apsimetė rimtai tiriantys įvykį.

„Mokiniai ir jų tėvai liko sužavėti – visą dieną apie tai nenutilo diskusijos. Per pamokas vaikams buvo suteikta puiki galimybė pasidalinti savo idėjomis, paskatinusiomis kūrybiškumo proveržį“, - sakė direktorė.

Kiek vėliau tą dieną mokiniai iš ateivių gavo laišką, kuriame šie atsiprašė už naktį sukeltą avariją. Ateiviai laiške pasakojo neva nesuvaldę erdvėlaivio apžiūrinėdami Londono grožybes.

„Mokinių rašiniai po nuotykių kupinos dienos buvo nuostabūs, - toliau pasakojo direktorė. - Skraidanti lėkštė dabar puošia mokyklos koridorių ir sukelia daug džiaugsmo vaikams praeinant pro šalį“.

Parengė Jana Piepolytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.