Britų skaitytojai išsišaipė iš audros pasekmių

Didžiojoje Britanijoje praūžusi audra gyventojams pasirodė ne tokia baisi, kaip prognozavo meteorologai, vadinę ją baisiausia per praėjusius 25 metus. Kai laikraščių ir naujienų portalų redakcijos paprašė savo skaitytojų į „Twitter“ įkelti baisių uragano padarinių nuotraukų, tai, kas turėjo būti šokiruojanti galerija, išvirto į britiško humoro iliustracijas.

Tai, kas turėjo būti šokiruojanti galerija, išvirto į britiško humoro iliustracijas.<br>"Twitter" nuotr.
Tai, kas turėjo būti šokiruojanti galerija, išvirto į britiško humoro iliustracijas.<br>"Twitter" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 29, 2013, 4:55 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 6:15 PM

„Pažiūrėkite, kokios siaubingos uragano pasekmės“, rašė gyventojai, keldami nuotraukas su parvirtusiais vaikiškais žaislais ir plastikinėmis kėdėmis, sodo nykštukais, šiukšlių dėžėmis, nulaužtomis medžių šakelėmis ir net nugriuvusiais kareiviais.

Šiaurinės Europos šalys antradienį pradėjo tvarkytis po smarkios audros, kuri pareikalavo bent 16 žmonių gyvybių, paliko be elektros tūkstančius namų ir sutrikdė transportą.

Nurimus gūsingam vėjui ir smarkioms liūtims, Didžiojoje Britanijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose, Skandinavijos šalyse ir šiaurės Vokietijoje pradedama vertinti audros padaryta žala.

Britanijoje, kur žuvo keturi žmonės, 61 tūkst. namų ūkių tebėra be elektros, nors pirmadienį šis skaičius vienu metu buvo padidėjęs iki 600 tūkst.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.