Alkoholio padauginęs lenkas atsipeikėjo morge

Frazė „mirtinai prisigerti“ Lenkijos gyventojui įgijo ypatingą prasmę. Per vieną vakarėlį jis taip prisigėrė, kad buvo palaikytas mirusiu ir nuvežtas į lavoninę. Atsipeikėjęs žmogelis patyrė tikrą šoką, rašo newsru,com.

Už šį nuotykį lenkas ketina duoti ligoninę į teismą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Už šį nuotykį lenkas ketina duoti ligoninę į teismą.<br>123rf asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 8, 2013, 1:21 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 12:32 PM

Šis kuriozinis atvejis nutiko Piotrkuvo mieste. 56 metų vietos gyventojas Marekas Michalskis prisigėrė iki sąmonės netekimo tiesiogine šio žodžio prasme.

Tokios būklės jį rado ant suoliuko praeiviai. Sunerimę piliečiai iškvietė medikus. Atvykę medikai apžiūrėjo vyrą ir nepastebėjo jokių gyvybės ženklų.

Nusprendę, kad pacientas miręs, jie įdėjo jį į specialų maišą, skirtą lavonams, ir išvežė į morgą. Po keleto valandų vyriškis atsipeikėjo ant pataloganatomo stalo. Visa laimė, medikai nespėjo atlikti skrodimo.

M.Michalskis ėmė šauktis pagalbos, bet šalia nieko nebuvo. Nesulaukęs pagalbos, vyriškis kartu su maišu sugebėjo nusiristi nuo stalo, o po to išsikapanoti į laisvę.

Už šį nuotykį lenkas ketina duoti ligoninę į teismą. Pasak jo, po to, kas nutiko, jį persekioja naktiniai košmarai.

„Aš prisimenu, kaip sėdėjau ant suoliuko. O po to staiga atsibudau morge, - skundžiasi jis. - Kažkas turi už tai atsakyti. Man dabar sapnuojasi košmarai, kaip daktarai mane pjausto į gabalus – netiki, kad aš gyvas, ir daro skrodimą“.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.