V.Putiną viešai pravirkdė roko baladė

Kas gali pravirkdyti „kietuolį“ Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną? Jo ašaros buvo ištransliuotos po pasaulį po rinkimų, kai jis, perrinktas prezidentu, kreipėsi į savo rėmėjų minią. Bet, pasirodo, V.Putiną gali pravirkdyti ir roko baladė.

V.Putinas šluostėsi ašaras ir drebino smakrą, kai grupė „Roždestvo“ atliko dainą „Žinai, aš tikrai noriu gyventi“.<br>„Youtube“ nuotr.
V.Putinas šluostėsi ašaras ir drebino smakrą, kai grupė „Roždestvo“ atliko dainą „Žinai, aš tikrai noriu gyventi“.<br>„Youtube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 15, 2013, 12:19 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 8:42 AM

Kaip rašo theguardian.com, sekmadienį, Rusijoje minint policijos dieną, per koncertą Kremliuje V.Putinas, stovėdamas priekinėje eilėje, šluostėsi ašaras ir drebino smakrą, kai grupė „Roždestvo“ atliko dainą „Žinai, aš tikrai noriu gyventi“.

Scenoje sumontuotame dideliame ekrane buvo rodomi policijos didvyriai ir verkiantys jų artimieji – daina buvo skirta pareigūnams, kurie žuvo vykdydami pareigą.

Šalia V.Putino stovėjo uniformas vilkintys policijos generolai, publiką sudarė šiuo metu tarnaujantys policijos pareigūnai ir veteranai.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.