Lenkijos Seime – meilės trikampis

Vis taikingesnę prieškalėdžio nuotaiką Lenkijos Seime netikėtai sugadino audringas politinis meilės trikampis, į kurį įsivėlė žavus Seimo narys su kolege ir jos vyru, rašo "Lietuvos rytas".

Daugiau nuotraukų (1)

Eldoradas Butrimas

Dec 19, 2013, 5:00 AM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:34 PM

37 metų Seimo narys, opozicinės Teisės ir teisingumo partijos (TTP) narys Tomaszas Kaczmarekas ne tik suvedžiojo valdančiosios Piliečių platformos partijos (PPP) šalininko žmoną, bet ir ėmė grasinti nelaimėliui susidorojimu.

Istorija ypatingo atgarsio sulaukė todėl, kad T.Kaczmarekas anksčiau dirbo antikorupcinėje saugumo policijoje ir privalėjo suvedžioti korumpuotas valdininkes.

Pavojingiausias meilužis

Puikiai suvaidinęs įsimylėjusį verslininką T.Kaczmarekas padėjo demaskuoti kelias aferas, po to jam prilipo Agento 007 ir pavojingiausio šalies meilužio pravardės.

Kilus įtarimams, kad T.Kaczmarekas tokiu būdu siekė demaskuoti vien PPP atstoves, vyriškis buvo atleistas iš saugumo, po to įstojo į TTP ir pateko į Seimą.

Čia agentas Tomekas išgarsėjo katalikiškųjų moralės vertybių propagavimu. Jis irgi sukūrė galybę skundų dėl valdančiųjų prasižengimų.

Katalikiškąsias vertybes savo programoje akcentuoja TTP, todėl jos vadovas ekspremjeras Jaroslawas Kaczynskis pirmadienį sustabdė partinius agento įgaliojimus dėl kilusio meilės trikampio skandalo.

Suvedžiojo partijos kolegę

Meilės trikampio istorijos kulminacija įvyko Olštyno viešbučio „U Jacka“ restorane, švenčiant vienos TTP Seimo narės gimtadienį.

Per pokylį T.Kaczmarekas pradėjo meilintis vietinei šios partijos aktyvistei 34 metų verslininkei Katarzynai Sztylc.

Pastaroji neliko abejinga ir porelė užsidarė viename viešbučio kambaryje. Kažkas apie tai pranešė verslininkės vyrui Arkadiuszui, ir šis, atvykęs po keleto valandų, pradėjo ieškoti savo žmonos.

Pastaroji per balkonus nulipo į kiemą ir pasislėpė meilužio mašinoje, o agentas Tomekas nuėjo aiškintis su įniršusiu vyru, valdančiosios PPP šalininku.

Žmonos apgautą vyrą agentas Tomekas ėmė gąsdinti, kad su kėde jį užtalžys tuoj pat arba susidoros vėliau atsiuntęs savo sėbrus.

Seimūnas teigė, kad nors jo partijos pavadinimo santrumpa angliškai reiškia taiką, jis ir kolegos tokie nėra, ir ragino kuo greičiau dingti iš akių.

Seimūno necenzūrinių žodžių tiradą ir grasinimus verslininkas slapta įrašė į mobilųjį telefoną ir pateikė prokuratūrai.

Įkliuvo į savo spąstus

Tokiu būdu seimūnas T.Kaczmarekas, kuris slapta darytais įrašais demaskuodavo apgaulingai suvedžiotas valdininkes, pats tapo kompromituojančių garso įrašų auka.

Jo autoriteto greičiausiai neišgelbės net tai, kad po lemtingos nakties apsigyveno kartu su suvedžiota verslininke K.Sztylc ir dviem jos vaikais.

Šaipydamiesi politiniai priešininkai teigia, kad agentas Tomekas su verslininke apsigyveno vien todėl, kad galėtų persėsti į jos brangų sportinio tipo automobilį „Porche“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: iniciatyvos „4 milijonų Lietuva“ pristatymas