JAV žurnalistė apsvaigo rengdama reportažą apie marihuaną (video)

„Man viskas buvo juokinga“, – taip savo reportažą apie komercinės prekybos marihuana legalizavimą JAV Kolorado valstijoje vainikavo televizijos CNN korespondentė Randi Kaye. Reportažo klipe, kuris įkeltas į „YouTube“, moteris atlieka „intensyvų tyrimą“, kaip veikia liberalizuoti kanapių laikymo ir prekybos jomis įstatymai, ir galiausiai konstatuoja, kad ją viskas tiesiog labai juokina, rašo „The Independent“.

Žurnalistas A.Cooperis studijoje negalėjo nustoti juoktis iš korespondentės R.Kaye.<br>„YouTube“ nuotr.
Žurnalistas A.Cooperis studijoje negalėjo nustoti juoktis iš korespondentės R.Kaye.<br>„YouTube“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 17, 2014, 6:22 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 9:49 AM

R.Kaye – pagrindinė CNN laidų ciklo „Gone To Pot“ veikėja, su grupe marihuanos gerbėjų važinėjanti po Koloradą ir lankanti naujas marihuanos parduotuves.

Žurnalistė iš pradžių apsvaigo tiesiog sėdėdama prirūkyto limuzino gale. Matyti, kaip ji vis dažniau kikena ir vis patraukia marihuanos suktinių.

Reportažas baigiasi apsvaigusios grupės žmonių reikalavimu suvalgyti meksikietiškų „Tacos“ traškučių.

„Turiu pasakyti, kad mūsų tyrimas buvo labai išsamus ir intensyvus, – klipe šypsodamasi pareiškia R.Kaye. – Galiausiai šiek tiek apsvaigau ir net pamiršau, ko norėjau paklausti pašnekovų. Be to, viskas atrodė taip juokinga, daug juokingiau nei paprastai.“

Marihuanos pardavimo Kolorado valstijoje, kurioje kanapėmis komerciniais tikslais prekiaujama nuo sausio 1-osios, mastas įspūdingas. Verslininkai jau per pirmąją 2014 metų dieną susižėrė daugiau nei 1 mln. JAV dolerių.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.