Kremliaus dovanėlė - milžiniškas penis ant automobilio

Ryte išsiruošusi į darbą ir išėjusi iš savo namų Maskvoje, Kremliaus kritikė Katia Romanovskaja nustėro – ant jos automobilio metaline grandine buvo pririštas milžiniškas falas. Geriau apžiūrėjusi ji pamatė, kad falas pagamintas iš vientiso medžio gabalo, kruopščiai išdrožtas, suformuojant netgi venas. Iš abiejų pusių buvo pritvirtinta po mažesnį medžio gabalą. Nukelti falą nuo automobilio nebuvo lengva – jis svėrė beveik 100 kg, rašo newrepublic.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-02-05 14:30, atnaujinta 2018-02-16 16:30

K.Romanovskaja iš karto sumojo, kas jai paliko tokį „suvenyrą“. „Pagaliau išaušo ta diena, kai mano kūryba buvo pastebėta ir deramai įvertinta“, - parašė ji prie falu papuošto automobilio nuotraukos, įkėlusi ją į „Facebook“.

Visą dieną prie įspūdingo „meno dirbinio“ fotografavosi žmonės. Penį savo lėšomis nukelti nuo tinklaraštininkės automobilio ir išsivežti pažadėjo kolekcionierius, trokštantis juo papildyti savo kolekciją.

K.Romanovskaja kartu su bendraautoriumi Arsenijumi Bobrovskiu yra sukūrusi satyrinę „Twitter“ paskyrą @KermlinRussia. Ji buvo įkurta 2010 m. kaip oficialios tuometinio prezidento Dmitrijaus Medvedevo paskyros @KremlinRussia parodija.

Penis jau nebe pirmą kartą tampa Kremliui ištikimų jėgų kovos įrankiu prieš opozicijos veikėjus. 2008 m. gegužę nemažas penis-sraigtasparnis Maskvoje nutraukė Kremliaus oponento, buvusio šachmatininko Gario Kasparovo spaudos konferenciją.

Bekalbant opozicijos veikėjui, staiga pasigirdo juokas ir šurmulys, ir visi pamatė virš galvų skraidantį radijo bangomis valdomą penį. Žurnalistai puolė fotografuoti, G.Kasparovas buvo priverstas trumpam nutraukti savo kalbą, kol kažkas iš salės skraidantį penį sugebėjo numušti.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.