V.Žirinovskis paaiškino, kaip reikia bučiuotis

Penktadienį, Šv. Valentino dieną, RLDP lyderis Vladimiras Žirinovskis prieš Valstybės Dūmos posėdį surengė instruktažą, kaip reikia bučiuotis, praneša „Interfax“.

Anksčiau V.Žirinovskis teigė, kad iš principo vengia bučiuotis su pašaliniais žmonėmis.<br>AP nuotr.
Anksčiau V.Žirinovskis teigė, kad iš principo vengia bučiuotis su pašaliniais žmonėmis.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 14, 2014, 1:48 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 7:55 AM

„Bučiuoti į lūpas negalima – tik į kaktą“, – paaiškino politikas, o po to parodė, kaip tai reikia daryti. Prieš bučiuodamas susitikime su žurnalistais dalyvavusią merginą, kurios vardas neskelbiamas, jis jai ant kaktos priklijavo Įsimylėjėlių dienai skirtą lipduką.

Rusijos parlamentaras taip pat patarė dezinfekuoti bučinio vietą spiritu arba odekolonu. Į klausimą, kodėl mylimą žmogų reikia bučiuoti būtent į kaktą, politikas atsakė: „Todėl, kad į kaktą bučiuoja numirėlį, o juk meilė – tai mirtis. Jūs turite žinoti, kad ji netrukus baigsis“.

Anksčiau V.Žirinovskis teigė, kad iš principo vengia bučiuotis su pašaliniais žmonėmis. „Ant mano kabineto durų jau daug metų kaba skelbimas stambiu šriftu: „Jokių dovanų, jokių apsikabinimų, bučinių ir rankų paspaudimų“, – cituoja politiko žodžius ITAR-TASS.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.