Ekstremalai Rio de Žaneire nardė pro Jėzaus statulos pažastis

Pagrindinė nuostata, kuria reikėtų vadovautis visiems, atliekantiems šuolius sparnuotaisiais kostiumais – niekada į nieką neatsitrenkti, rašo technologijos.lt. Šalutinė nuostata – jei jau ruošiatės į ką nors trenktis, trenkitės į šį tą minkštesnio, o ne į 37,5 m ūgio betoninį Jėzų Kristų virš Rio de Žanero. Jėzus Kristus gal ir atleidžia už nuodėmes ir nuopuolius, bet 635 tonos betono ir akmens – tikrai ne.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 26, 2014, 4:03 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:05 PM

Kai norvegas Espenas Fadnesas ir prancūzas Ludovicas Woerthas nuvyko į vieną gražiausių pasaulio miestų Rio de Žaneirą, jiems ten ne tik išaugo „sparnai" – vyrukai įsigeidė pabūti tikrais supermenais. Ir išskleidė savuosius „sparnus" 1,95 km aukštyje – tiesiai virš rankas 700 metrų aukštyje išskleidusio Jėzaus.

Abu ekstremalaus sporto profesionalai sparnuotaisiais kostiumais šuolius atliko ne iš lėktuvo, o iš ultralengvųjų skraidyklių – ankstyvą rytmetį, kai Brazilijoje virš Atlanto vandenyno tekėjo apvali saulė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.