„The Daily Currant“: prieš rusų karius Kryme stos Ukrainos gėjai

Ukraina sugalvojo būdą, kaip iš Rusijos atsikovoti Krymą be kraujo praliejimo. Gynybos ministerija nusprendė į pusiasalį pasiųsti Ukrainos gėjų būrius, kurie neturės ginklų, bet stengsis atrodyti kiek įmanoma homoseksualesni. Tikimasi, kad gilių išankstinių įsitikinimų valdomi rusų kariai pabūgs gėjų armijos ir išsinešdins į savo tėvynę, rašo amerikiečių satyrinis naujienų portalas „The Daily Currant“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 10, 2014, 4:34 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:22 PM

Rusija yra viena homofobiškiausių Žemės tautų“, - išgalvotą Ukrainos užsienio reikalų ministrą Borisą Grišenko cituoja portalas. - Mes planuojame pasinaudoti šiuo faktu savo naudai ir susigrąžinti savo žemę.

Ukraina yra maža šalis. Mes neturime daug tankų ir karinių laivų. Ir mes kaip kvailiai atsisakėme branduolinio ginklo. Bet užtat mes turime daug gėjų. Ir jeigu yra nors vienas dalykas, kurio rusai bijo labiau nei atominis karas, tai yra atviras homoseksualumo demonstravimas.

Pradėsime pamažu. Pirmiausia – paprastas paradas su keliais šimtais vyrų be marškinėlių. Bet kai pradės sprogdinti Lady Gaga, įvykiai taps nekontroliuojami. Tikėtina, kad visas tas trynimasis klubais, šlaunų kratymas juos privers susirinkti skudurus ir dingti.“

Skirtingais duomenimis, prie Rusijos prisijungti panorusiame Kryme šiuo metu yra nuo 18 iki 30 tūkst. rusų karių.

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.