Paauglys grąžino „melagiui“ V.Putinui prieš 10 metų gautą dovaną

Rusijos vykdomo informacinio karo akivaizdoje Ukrainos žiniasklaida mėgina kurti atsvarą Kremliaus skleidžiamam šmeižtui. Internete pasirodė vaizdo įrašas, kuriame pasakojama apie 2004 metais įvykusį ukrainiečio pirmoko Andrejaus Senko susitikimą su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu ir kaip pastarasis išdavė vaiko pasitikėjimą, rašo newsru.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 16, 2014, 1:54 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:29 AM

Garbė susitikti su Rusijos vadovu berniukui teko už tai, kad jo klausimas į Ukrainą atvykstančiam V.Putinui pasirodė įdomiausias iš 50 tūkst. kitų jam atsiųstų Ukrainos piliečių klausimų.

Šešiametis vaikas paklausė Rusijos lyderio, kokia jo svajonė, ir V.Putinas jam atsakė: „Kad visi būtų laimingi ir gyventų taikoje“.

Rusijos lyderis už suteiktą progą atskleisti savo rožinę svajonę berniuką pakvietę susitikti ir įteikė jam vardinį laikrodį.

Vaizdo klipe šešiolikmetis A.Senko pasakoja, jog laikrodis jam tuomet buvo per didelis, todėl nusprendė jį užsidėti, kai sukaks 16 metų. Neseniai atšventęs 16-ąjį gimtadienį paauglys teigė jau neketinąs segėti V.Putino dovanos ir jį išsiuntė paštu atgal į Maskvą.

„Esu priverstas po 10 metų grąžinti jums jūsų dovaną. Šis laikrodis jau nėra pasididžiavimo simbolis, o didžiulio melo įrodymas, - prieš kamerą kalba paauglys. - Jeigu turėčiau galimybę su jumis susitikti asmeniškai, pasakyčiau jums į akis – Vladimirai Putinai, jūs – melagis.“

2004 metais V.Putinas viešėjo Kijeve Ukrainos išsilaisvinimo iš vokiečių nacistų 60-mečio proga. 

Parengė Eglė Buitkienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.