Anglijoje blondinė plėšikautoja pripažinta pavojinga visuomenei

21 – erių metų Jungtinėje Karalystėje, Vorčesteryje gyvenanti Keighley Harris neįleidžiama į bemaž kiekvieną miesto vietą, kur susiburia daug žmonių.  Vagystėmis iš parduotuvių garsėjanti blondinė - tikras prekybininkų ir net kaimynų siaubas.

Per mėnesį K. Harris apvogė penkias parduotuves.<br>„Facebook“ nuotr.
Per mėnesį K. Harris apvogė penkias parduotuves.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 15, 2014, 4:19 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:58 PM

Per kelias savaites ji bandė apvogti penkias parduotuves. Mergina vogė viską iš eilės - nuo kvepalų, iki puodų.

Pavyzdžiui sausio 4 – ąją mergina pavogė butelį viskio iš parduotuvės „Tesco“. Po aštuonių dienų pavogti trys plaukų džiovintuvai iš parduotuvės „Argos“, vasario 20 – ąją – kvepalai iš parduotuvės „Asda“, o Sausio 23 – ąją jos laimikiu tapo puodai iš „Homesense“.

Vasario 10 – ąją K. Harris su bendrininku surengė išpuolį Besingemo prekybos centre. Harris bendrininkas vaidino paralyžuotą, o ji pati stumdė neįgaliojo vežimėlį. Kai merginos draugas nepastebimai iš jo pakildavo, Harris po juo užkišdavo vaikiškus drabužius. Vagystę pamačiusius parduotuvės darbuotojus ji bandė užpulti.

K. Harris plėšikauja ne tik gimtajame mieste. Nedideliame, parapijiniame miestelyje, esančiame šalia Vorčesterio, merginai jau uždrausta lankytis dvejose parduotuvėse ir dvejuose parkuose.

Taip pat K.Harris, susipykusi su giminaičiu, bandė padegti jo namą, rasistiškai įžeidinėjo policijos pareigūną, kuris bandė sulaikyti ją namuose už išpuolius prieš kaimynus.

Balandžio ketvirtąją mergina pripažinta pavojinga visuomenei. Jeigu ji dar nors kartą bus apkaltinta viešosios tvarkos ar  įstatymų pažeidimais, jai grės šešerių metų laisvės atėmimo bausmė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.