Jungtinėje Karalystėje - neatpažintas skraidantis objektas

Balandžio 14 – ąją Jungtinėje Karalystėje, danguje virš Varvikšyro pasirodė didelis juodas žiedas, skelbia dailymail.co.uk. Jo kilmės negali paaiškinti nei šį keistą reiškinį nufilmavusi Georgina Heap, nei specialistai. „Tai keisčiausias dalykas, kurį mačiau savo gyvenime“, – pareiškė neatpažintą skraidantį objektą (NSO) užfiksavusi panelė.

Kol kas paaiškinti šio NSO kilmės negali niekas.<br>„Twitter“ nuotr.
Kol kas paaiškinti šio NSO kilmės negali niekas.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 6:49 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 3:18 PM

Georgina Heap žaidė tenisą su savo motina. Kai ji pakėlė akis į viršų, pamatė mistinį juodą žiedą. „Apie tris minutes jis tiesiog skraidžiojo kaip debesis iš staiga visiškai išnyko. Tai tikrai nebuvo paukščiai ar vabzdžiai. Mačiau, kaip apie dešimt šalia manęs buvusių žmonių metė visus darbus ir tiesiog stebėjo dangų“.

Niekas nesugebėjo paaiškinti keistos figūros danguje kilmės. Anot Varvikšyro ugniagesių, reiškinys primena didelį dūmų žiedą, bet miesto ugniagesių ir gelbėtojų tarnyba teigė, kad paskutiniu metu nebuvo užfiksuotą jokių nelaimių, susijusių su gaisrais.

Meteorologinės tarnybos paneigė, kad toks žiedas galėjo susidaryti dėl oro sąlygų.

Nickas Pope'as, neatpažintų skraidančių objektų tyrinėtojas, teigia, kad šis NSO gali būti tiesiog gamtinis reiškinys.

„Vis dėlto jis labai keistas: atrodo, kaip dūmų žiedas, bet neįsivaizduoju, kaip jis galėjo susidaryti. Yra galimybė, kad tokią žiedo formą galėjo sudaryti milijonai bičių ar kitų vabzdžių, bet man niekada neteko girdėti, kad bitės šitaip elgųsi. Tai tikri X – failai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.