Mokykla vaikiną nubaudė, nes šis pakvietė „Mis Ameriką“ į šokius

Regis, vienoje Pensilvanijos (JAV) mokykloje mokiniai negali kviesti jiems patinkančių merginų į pokylius. Bent jau taip atrodo po šią savaitę šioje įstaigoje nutikusio incidento, skelbia „Huffington Post“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 1:50 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:59 PM

Mis Amerika“ titulą turinti indų kilmės mergina Nina Davuluri lankėsi Centrinio Jorko vidurinėje mokykloje. Vizito metu buvo surengta atvira klausimų-atsakymų popietė, moksleiviai galėjo užduoti gražuolei klausimus.

Vienas tos mokyklos mokinys – aštuoniolikmetis Patrikas Farvesas – atsistojęs visų akivaizdoje paprašė N.Davuluri kartu su juo eiti į išleistuves. Iškart po to jis besijuokiančiai gražuolei įteikė dirbtinę gėlę. Salė plojo ir džiaugėsi moksleivio drąsa.

Tačiau jam nei plojo, nei šiuo jaunatvišku vaikino gestu džiaugėsi mokyklos administracija, kuri iškart po „incidento“ paskyrė moksleiviui nuobaudą. Jis tris dienas buvo paliktas po pamokų. Pasak mokyklos administracijos, jie žinojo apie P.Farveso planą iš pradžių, ir prašė jo to nedaryti.

Vaikinas atsiprašė už savo elgesį. Mokykla teigia, kad bausmė paskirta ne už tai, kad jis pakvietė N.Davuluri į šokius, o dėl to, kad moksleivis nepakluso oficialiam prašymui.

Amerikoje per pastaruosius metus išpopuliarėjo mada kviesti įžymybes į savo išleistuvių šokių vakarus. Moksleiviai dažniausiai tai daro internetu. Į šokius su savo gerbėjais taip yra nuėję Justinas Timberlake'as, Rihanna, Mila Kunis ir kiti.

Parengė Liucija Lenkauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.