O.Pistorius prieš teismą mokėsi vaidybos?

Savo draugės nužudymu įtariamas sportininkas Oscaras Pistorius lankė vaidybos pamokas prieš teismą dėl savo draugės Reevos Steenkamp nužudymo. Jungtinėje Karalystėje gimusi žurnalistė Jani Allan parašė atvirą laišką, kuriame dėstoma, kad O. Pistorius mokėsi vaidybos iš vieno savo artimo draugo, rašo dailymail.co.uk.

Jungtinėje karalystėje gimusios Pietų Afrikos Respublikos žurnalistės laiške teigiama, kad už savo merginos nužudymą teisiamas O. Pistorius mokėsi vaidybos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Jungtinėje karalystėje gimusios Pietų Afrikos Respublikos žurnalistės laiške teigiama, kad už savo merginos nužudymą teisiamas O. Pistorius mokėsi vaidybos.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 4:17 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:45 PM

Jani Allan pavadino parolimpinių žaidynių čempioną apgailėtinu herojumi, kuris išdavė žmones ir nuvylė savo gerbėjus. „Tu esi tuščias narcizas. Visada puoli į isteriją, kai įvykiai krypsta ne tavo naudai.“

„Turiu informacijos iš patikimų šaltinių, kad O. Pistorius mokėsi vaidybos. Oskarai, aš matau tave raudantį ir vemiantį prie liudytojų tribūnos. Tu - gyvas pavyzdys to, kuo šlykštisi Vakarai, kai kalba eina apie Pietų Afrikos baltaodžius, kurie gyvena ekstravagantišką gyvenimą jų brangiuose dvaruose", - rašo Jani Allan savo laiške.

Reevos Steenkamp motina June taip pat minėjo, kad O. Pistorius puikiai kuria nekalto, tačiau sielvarto kamuojamo žmogaus įvaizdį. Teisme jis moka atrodyti lyg ištiktas nuostabos berniukas.

„Jo dramatiškas protrūkis teismo salėje, kai buvo aptariamos jo paties Reevai Steenkamp padarytos žiaurios žaizdos, yra genialiai surežisuotas.“

26 metų O. Pistorius vasario 14-osios naktį nušovė draugę per uždarytas tualeto duris vonios kambaryje. Jis tikina manęs, kad tai buvo įsilaužėlis.

Teismo procesas tęsis gegužės penktąją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.