Satyriniame žemėlapyje Lietuva – kitas Rusijos taikinys

Kurioje šalyje būtų galima saugiai pasislėpti, jeigu kiltų Trečiasis pasaulinis karas? Satyrinis žurnalas „The Poke“ sudarė Europos ir dalies aplinkinių šalių žemėlapį, pažymėdamas, kur ir kodėl verčiau nesislėpti. Ukrainoje, suprantama, slėptis jau per vėlu, o Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, taip pat Baltarusijoje ir Lenkijoje verčiau net nebandyti, nes šios šalys gali būti kitas Rusijos taikinys.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 3:07 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:45 AM

Rumunija – per skurdi, Bulgarija – per tuščia, nes visi išvykę į Jungtinę Karalystę. Buvusios Jugoslavijos valstybės? Pamirškite, kad jos čia iš viso buvo.

Skandinavijos šalyse – per šalta, o švedai dar ir per daug kairuoliški. Jungtinė Karalystė? Ne, čia per daug rusų, pavojinga. Per daug rusų ir pietų Prancūzijoje, Kipre.

Briuselis? Ne, ačiū, jiems bus priskiriama didžiausia kaltė. Vokietija veikiausiai vėl taps nacių židiniu, Prancūzija – neryžtingai trypčios ir pasiduos. Ispanai, portugalai – pernelyg dideli tinginiai.

O už Europos ribų, Afrika, arabų pasaulis – vieni teroristai. Turkija? Ne tik teroristai, bet dar ir mėgstantys išgerti teroristai.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.