Amerikiečių satyrikai pasišaipė iš V.Putino viešųjų ryšių akcijų

Kai išgelbėjo meškiną ir tigrą, Vladimiras Putinas išplaukė į plačiuosius vandenis tiesiogine to žodžio prasme. Satyrą apie tai, kaip Putinas dar kartą tapo didvyriu, Juodojoje jūroje išgelbėjęs sužeistą delfiną, sukūrė topekasnews.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 9:51 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:17 AM

Į Krymą Rusijos prezidentas esą atvyko tam, kad įvertintų ir įsakytų modernizuoti karinio laivyno įrangą. Kai kalbėjo su inžinieriais, V.Putinas išgirdo baisų triukšmą netoli Sevastopolio paplūdimio.

Vietiniai pasakojo, kad jis greitai nuvyko į paplūdimį ir paklausė, kas nutiko. Pasirodo, kad jūroje didelis jūrų žinduolis bandė pagauti ir suvalgyti mažytį delfiną. V.Putinas esą pasiskolino žiūronus ir pats pamatė dramatišką įvykį.

Nedvejodamas jis nusimetė kostiumą, šoko į ledinį vandenį ir nuplaukė pas nelaimėlį gyvūną. Netrukus didžiulis banginis pašoko į dešimties metrų aukštį ir bandė užgriūti ant delfino ir jo gelbėtojo. Tačiau V.Putinas išvengė smūgio ir banginio sukeltomis bangomis išplaukė į krantą.

Tada Putinas atsisėdo prie jūros kranto ir iš savo marškinių susuko tvarstį, kuriuo surišo delfino viršutinį peleką. Kai jis atsigavo, Rusijos prezidentas nedelsdamas įsakė sukurti karinę palydą iki pat Maskvos delfinariumo.

Satyrų portalas topekasnews.com ne pirmą kartą šaiposi iš V.Putino. Neseniai tinklalapyje buvo paskelbta satyra, kurioje Rusijos prezidentas buvo „nufotografuotas“ vonioje su laikinai Rusijos pilietybę gavusiu amerikiečiu Edwardu Snowdenu, anksčiau dirbusiu Nacionalinėje saugumo agentūroje (NSA).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.