Ukrainos parlamentaras – mygtukų spaudymo už kitus čempionas

Lietuvoje jau daugelis pamiršo skandalą, kai Seimo narys Aleksandras Sacharukas balsavo už atostogaujantį savo kolegą Liną Karalių. Ukrainos Rados deputatai taip pat įvaldę balsavimo vieni už kitus meną ir juo naudojasi dar meistriškiau už lietuvius. Frakcijos „Batkivščyna“ pirmininko pavaduotojas Andrejus Ivančiukas ketvirtadienį netgi pasiekė mygtukų spaudymo už kitus parlamentarus rekordą. Rekordas, kaip ir pridera, buvo užfiksuotas televizijos kameros.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 10:45 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:34 PM

Ukrainos telelvizijos „5 kanalas“ žurnalisto kamera užfiksavo, kaip A.Ivančiukas Aukščiausiosios Rados posėdyje per balsavimą įsigudrino nuspausti net penkis mygtukus – už save ir dar keturis deputatus, rašo pravda.com.ua.

Aresinjaus Jaceniuko dešiniąja ranka vadinamas A.Ivančiukas ne tik pats mėgsta spaudyti svetimus mygtukus, bet ir kitus kolegas kviečia tai daryti.

„Tai – 2014 m. rekordas. Jį galima laikyti parlamentinės nominacijos „metų falsifikuotojas“ nugalėtoju“, - pažymi žurnalistas Oleksejus Bratuščiakas.

Visuomenės aktyvistai ir žiniasklaidos atstovai pastebėjo, kad Radoje parlamentarai mėgsta balsuoti už kitus, ir jau kurį laiką atidžiai stebi situaciją.

Gegužės 13 d. Aukščiausiosios Rados posėdyje buvo užfiksuota, kaip net 10 deputatų balsavo už kitus.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.