Neįtikėtina - 34 metų moteris pusę metų dėjosi paaugle

Vieno siaubo filmo scenarijus, kur 33 metų moteris apsimeta devynmete mergaite, pasikartojo realybėje. Teksase (JAV) 34 metų juodaodė moteris ištisus mėnesius mulkino savo draugus, dėdamasi paaugle.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2014, 11:46 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:04 PM

Moteris, vardu Charity Johnson, net lankė mokyklą. Nei jos globėja, nei mokyklos bendruomenė, nei jos „geriausia draugė“ nesuprato, iš tiesų bendraujantys su apsimetėle, skelbia „Daily Mail“.

Charity Stevens atrodė kaip eilinė penkiolikos metų moksleivė, iki kol neįkliuvo policijai duodama netikrus parodymus. Pirmadienį sulaikyta moteris net šešis mėnesius sugebėjo vedžioti aplinkinius už nosies.

Kaip teigia mokyklos, į kurios dešimtą klasę rudenį įstojo Ch.Johnson, administracija, apsimetėlę į klasę atlydėjo jos globėja, kuri vėliau paaiškėjo esanti jaunesnė už pačią prižiūrėtinę.

Moteris prieš tai tvirtino mokiusis namuose. Ch.Johnson globėja geraširdiškai priėmė ją po savo stogu po to, kai apgavikė ją įtikino, vaikystėje buvusi išnaudota savo tėvo ir kad jis ir jos mama jau yra mirę.

Trisdešimtmetė Tamica Linkcoln, nuo kovo buvusi „mergaitės“ globėja, žiniasklaidai teigė su apsimetėle susipažinusi „McDonald's“ restorane, kuriame kartu dirbo. Ch.Johnson jai pasiskundė, kad po tėvų mirties neturi kur prisiglausti.

T.Lincoln parsivedė „vaiką“ pas save į namus ir pradėjo ją rūpintis – pirkti drabužius ir net šukuoti plaukus. Ji netgi lankė „mergaitės“ mokyklos tėvų susirinkimus, kuriuose su mokytojais kalbėdavosi apie jos neįtikėtinai gerus pažymius.

„Ji elgėsi kaip vaikas, ruošdavo namų darbus, iš mokyklos parsinešdavo teigiamus atsiliepimus“, - teigė vienas Teksaso miestelio, kurio bendruomenę šokiravo jo gyventoja, atstovas.

Apsimetėles melų voratinklis pradėjo irti po to, kai jos globėjai paskambino vaikams padedančios organizacijos atstovai, į kurią neva norėjo įstoti Ch.Johnson. Globėjai buvo pranešta, kad, patikrinus „mergaitės“ duomenis, atsirado neaiškumų.

T.Linkoln nusprendė pasidomėti savo globotine pati. Pirmiausia ji paskambino restorano, kuriame jos dirbo, vadybininkui ir paprašė jo pasižiūrėti į „mergaitės“ bylą. Tik tuomet globėja sužinojo, savo namuose glaudžianti 1979-ais gimusią už ją vyresnę moterį bei tikrąją jos pavardę.

T.Lincoln ir apsimetėles mentorius Ray Wardas pranešė policijai apie apgavystę. Paskui jie prisistatė į mokyklą, kurioje mokėsi „mergaitė“. „Mokytojai ir mokiniai verkė. Jos geriausia draugė negalėjo tuo patikėti“, - žiniasklaidai teigė T.Lincoln.

Policijos paprašyta prisistatyti, Ch.Johnson pareigūnams pasakė išgalvotąją pavardę. Šiuo metu ji oficialiai kaltinama neprisistatymu ir netikros informacijos davimu ir sėdi areštinėje.

Pasižiūrėjus į netikrus moters socialinių tinklų profilius, yra lengva suprasti, kodėl viso miestelio bendruomenė nesugebėjo suuosti apgavystės. Nuotraukose Ch.Johnson atrodo kaip kukli, skaistaus veiduko mergaitė su rožiniu kaspinu plaukuose ir blizgučiais padabintais nageliais. Tačiau nuovadoje darytoje nuotraukoje apsimetėlė jau atrodo žymiai niūriau.

Parengė Liucija Lenkauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.