Indijoje viešbučio patarnautojas sudaužė prabangų „Lamborghini“

Indijos sostinėje vieno penkių

Indijoje viešbučio patarnautojas sudaužė „Lamborghini“<br>AFP/Scanpix nuotr.
Indijoje viešbučio patarnautojas sudaužė „Lamborghini“<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 10, 2014, 11:05 AM, atnaujinta Feb 12, 2018, 2:29 AM

Išspausdintoje nuotraukoje, kuri buvo padaryta po to incidento prie viešbučio „Le Meridien“, matyti smarkiai sulamdytas balto superautomobilio priekis.

„Tą automobilį patarnautojai anksčiau ne kartą statė“, – susisielojęs laikraščiui pasakojo vairuotojas Nipunas Miglani , kuris tą „Lamborghini“ buvo pasiskolinęs iš draugo ir praėjusį ketvirtadienį nuvažiavęs į „Le Meridien“.

Jis iškėlė bylą viešbučiui, kuris atsisakė prisiimti atsakomybę, ir patarnautojui Arunui Kumarui. N.Miglani teigia, kad remonto darbai buvo įvertinti 20-čia mln. rupijų (335 tūkst. dolerių).

Saugumo kamerų nufilmuotoje medžiagoje matyti, kaip patarnautojas atvaro automobilį iš stovėjimo vietos prie daugiaaukščio viešbučio, kuriame yra keli prabangūs restoranai ir baras, įėjimo, o tada trumpam išlipa.

Vėl įsėdęs į automobilį, jis dėl nepaaiškinamos priežasties šauna į priekį, vienas kolega bėga jam iš kelio, o tada automobilis rėžiasi tiesiai į sieną.

Jį vairavęs patarnautojas buvo sužeistas, nuvežtas į ligoninę, bet tą pačią dieną išrašytas namo.

„Gallardo“, pavadintas pagal garsią kovos bulių veislę, gali pasiekti maždaug 320 km per val. greitį. Europoje tokie modeliai pardavinėjami už maždaug 250 tūkst. dolerių, bet dėl muitų Indijoje jų kaina paprastai padvigubėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.