Prezidento Billo Clintono meilužę slėpė apsauga?

Apie mažiausiai kelis buvusio JAV prezidento Billo Clintono sekso skandalus girdėjo kone visas pasaulis. Tačiau nesantuokinių ryšių Amerikos vadovas galėjo turėti ir daugiau.

Po skandalo su M.Lewinsky (nuotr. kairėje) santykius išsaugojusius Billą ir Hillary Clintonus vejasi praeities nuodėmės.<br>AFP/„Reuters“ nuotr.
Po skandalo su M.Lewinsky (nuotr. kairėje) santykius išsaugojusius Billą ir Hillary Clintonus vejasi praeities nuodėmės.<br>AFP/„Reuters“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 23, 2014, 8:01 AM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:24 PM

Bent jau taip teigiama amerikiečių žurnalisto Ronaldo Kesslerio knygoje „Pirmosios Šeimos apsauga“ („The First Family Detail“). Apie tai rašo dienraštis „Lietuvos rytas“, remdamasis „The Daily Mail“.

Joje teigiama, kad prezidento apsaugos komandoje dirbę žmonės esą turėjo slėpti galingiausios valstybės lyderio meilužes nuo jo žmonos.

Pateiktose knygos ištraukose apsaugos tarnybos darbuotojai teigė, jog vienai iš B.Clintono meilužių, pramintai Energizer, nebuvo neįmanomų dalykų.

Ji lengvai patekdavo netgi ir į privačius Clintonų šeimos apartamentus Niujorke.

„Tu jos nestabdydavai, tu net į ją nesikreipdavai, tiesiog leisdavai jai užeiti“, – apie darbą JAV prezidento apsaugoje pasakojo anoniminiai šaltiniai.

Šviesiaplaukė prezidento mylimoji nesidrovėdavo viešai pasirodyti šalia rezidencijos durų ir dalyti apsauginiams sausainių.

Vienas apsaugos darbuotojas knygoje pasakoja: „Buvo šilta diena ir ji vilkėjo suknelę su gilia iškirpte, tad kai ji pasilenkė, krūtinės vaizdas prieš mano akis tapo neišvengiamas.

Krūtys atrodė stangrios, pilnos ir visiškai naujos. Neturėjau abejonių, kad jos padidintos.“

Knygoje atskleidžiama, kad dėl valdingo ir griežto H.Clinton elgesio su apsaugos darbuotojais ir tvarką užtikrinančiais pareigūnais darbas pas ją buvo laikomas bausme.

Be to, pabrėžiama, kad tuometės pirmosios JAV ponios apsauginiams tekdavo ir papildomų užduočių.

„Tiek Billo, tiek Hillary apsauga privalėjo saugoti pirmąją šalies ponią nuo bet kokių žinių apie prezidento meilužes“, – teigė apsaugos darbuotojai.

JAV knygų lentynose greitai pasirodysianti R.Kesslerio knyga, atskleisianti daugiau prezidentų gyvenimo detalių, jau sukėlė nemenką šurmulį.

Clintonai kol kas nekomentuoja naujos informacijos, primenančios šeimai sudėtingą laikotarpį.

H.Clinton atstovas spaudai Nickas Merrillas šiuo metu yra užsiėmęs buvusios valstybės sekretorės įvaizdžio gynimu po pasirodžiusios knygos, kurioje atskleidžiamas priešiškumas tarp Clintonų ir Obamų šeimų.

„Dar viena knyga?“ – paprašytas pakomentuoti R.Kesslerio knygoje publikuojamus teiginius sarkastiškai paklausė N.Merrillas.

Apie savo meilės romanus su tuomečiu JAV prezidentu jau viešai kalbėjo tiek skandalo epicentre atsidūrusi Monica Lewinsky, tiek palaikiusios trumpiau trukusius santykius Gennifer Flowers, Dolly Kyle Browning ir buvusi konkurso „Mis Amerika“ laimėtoja Elizabeth Ward Gracen.

M.Lewinsky ne kartą buvo prabilusi apie B.Clintono lytinius pomėgius ir sugebėjimus.

„Tai tikrai buvo netinkamas elgesys. Kaip jis žiūrėjo į mane, kaip jis žiūrėjo į moteris, kurios jį fiziškai traukė“, – sakė buvusi prezidento meilužė.

„Jis nurenginėdavo merginas akimis – nuo pirštų galiukų iki viršugalvio.

Žvilgsnis tapdavo intensyvus, jis nustodavo šypsotis.

Jo lytinė energija tiesiog trykšdavo pro akis, ji būdavo tiesiog žvėriška.

Jeigu atkreipdavai dėmesį, jis tiesiog užvaldydavo“, – pasakojo M.Lewinsky. (, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.