Australijoje vyras tapo ryklio auka

Populiariame

Dar viena ryklio auka Australijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Dar viena ryklio auka Australijoje.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 9, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 5:08 PM

Šeštą dešimtį metų einantis vyras buvo pastebėtas plūduriuojantis vandenyje su žaizda kojoje. Incidentas įvyko turistų pamėgtame Bairon Bėjuje šiaurinėje Naujojo Pietų Velso pakrantėje. 

„Kiti plaukiotojai ištraukė jį į paplūdimį su labai rimtu įkandimu kojoje, – sakė Naujojo Pietų Velso greitosios pagalbos tarnybos atstovė. – Įtariama, kad tai ryklio (įkandimas).“ 

Tuo metu paplūdimyje buvo vienas gydytojas, kuris bandė gelbėti žmogų, tačiau tame pačiame paplūdimyje buvo konstatuota jo mirtis. 

„Jis buvo tik už 15 ar 20 metrų nuo paplūdimio“, – žurnalistams sakė inspektorius Bobbie Cullenas. 

Pasak policijos, žuvusio vyro žmona stebėjo iš paplūdimio, kai įvyko tas užpuolimas, netrukus po kurio netoliese buvo pastebėtas didelis ryklys, kaip manoma – baltasis. 

Ekspertai sako, kad ryklių, kurie Australijos vandenyse yra įprasti, užpuolimų daugėja, nes vandens sporto šakos darosi vis populiaresnės. 

Praėjusį kartą mirtimi pasibaigęs ryklio užpuolimas įvyko balandžio mėnesį, Tatros paplūdimyje, esančiame maždaug 350 km į pietus nuo Sidnėjaus. Buvo rasti tik tos moters plaukimo kepuraitė ir akiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.