Savo 90-ąjį gimtadienį amerikietė atšventė pilotuodama lėktuvą

Amerikietė iš Floridos savo

Ekstremalių pojūčių mėgėja ne vieną mėnesį su instruktoriumi lankė pilotavimo kursus „tik dėl skraidymo malonumo“.<br>AP nuotr.
Ekstremalių pojūčių mėgėja ne vieną mėnesį su instruktoriumi lankė pilotavimo kursus „tik dėl skraidymo malonumo“.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 17:52, atnaujinta 2018-01-30 12:42

Šios avantiūros metu antradienį Billy Jones turėjo sėdėti ant pagalvės, kad matytų vaizdą pro priekinį lėktuvo langą, tačiau tai jai nesutrukdė išpildyti užsibrėžto tikslo. Šalia jos buvo instruktorius Kurtast Schneideris, kuris stebėjo pakilimą ir po pusvalandžio nusileidimą Flaglerio apygardos oro uoste.

Vietos žiniasklaidos pranešimais, šis skrydis nebuvo labai neįprasta patirtis devyniasdešimtmetei. Savo 80-ojo jubiliejaus proga amerikietė šoko su parašiutu, o sulaukusi 85-erių - ryžosi skrydžiui sklandytuvu.

Ekstremalių pojūčių mėgėja ne vieną mėnesį su instruktoriumi lankė pilotavimo kursus „tik dėl skraidymo malonumo“.

Amerikietė taip pat yra išbandžiusi plaukiojimą po vandeniu su ruoniais Galapagų salose, taip pat lankėsi laukinės gamtos parke Afrikoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: minima Vaiko diena