Interneto sensacija tapusi trečioji amerikietės krūtis – netikra

Pažvelgus į „Facebook“ įkeltas Jasmine Tridevil nuotraukas, nejučiomis turi sumirksėti, kad įsitikintum, jog tavo akys nežvairuoja. Ant 21 metų amerikietės, gyvenančios Tampos mieste, krūtinės nuotraukose puikuojasi ne dvi, o trys krūtys. Bet greičiausiai visa tai – apgaulė, skelbia „Daily Mail“.

Amerikietė didžiuojasi savo krūtimis ir svajoja tapti televizijos žvaigžde.<br>Facebook nuotr.
Amerikietė didžiuojasi savo krūtimis ir svajoja tapti televizijos žvaigžde.<br>Facebook nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 23, 2014, 12:08 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:44 AM

Moteris esą neslėpė, kad ne visos trys natūralios – vidurinioji suformuota chirurgiškai, įdėjus implantą.

Po masažuotoja dirbančios Jasmine nuotraukomis buvo rašoma, kad keistai operacijai ji ryžosi beviltiškai bandydama tapti televizijos realybės šou žvaigžde, o už trečiąją krūtį nepagailėjo pakloti 20 tūkst. JAV dolerių (apie 55 tūkst. litų).

Negana to, mergina taip pat paskelbė, kad net 50 gydytojų atsisakė atlikti jai tokią operaciją, baimindamiesi, kad šitaip pažeis profesinės etikos taisykles. Paskelbusi nuotraukas po operacijos, J.Tridevil džiaugėsi galiausiai po dviejų ieškojimo metų radusi chirurgą, kuris įdėjo jai trečios krūties implantą, bet jo pavardę laiko paslaptyje.

Bet trečiadienį,, J.Tridevil nuotraukoms žaibiškai plintant internete, nedelsiant atsirado būrys kritikų, tvirtinančių, kad visa tai yra merginos sugalvotas būdas greitai išgarsėti, skelbia "The Daily Dot". Specialistai palaiko kritikus ir taip pat mano, kad nuotraukose matoma trečioji krūtis atsirado ne chirurgo, o nuotraukų koregavimo programos dėka.

"Tai yra visiška apgaulė, kuria visi aklai tiki. Jokia plastinė operacija nesukurtų nuotraukose matomo efekto", – teigė Matthew Schulmanas, plastikos chirurgas iš Niujorko.

Nors medicininiu požiūriu tokia operacija yra įmanoma, JAV plastikos chirurgams neleidžiama daryti operacijų, pažeidžiančių žmogiškąjį orumą.

Gandus apie nuotraukų klastojimą sustiprino ir dar viena neseniai atskleista merginos paslaptis - ji naudojo netikrą vardą. Po J.Tridevil slapyvardžiu slepiasi Alishos Hessler vardas.

Pati mergina vaizdžiai pasakojo, kad gydytojas paėmė audinius nuo jos pilvo ir suformavo trečią krūtį. Tokia procedūra įprasta, atkuriant krūtis. Buvo suformuotas net ir spenelis.

Tačiau M.Schulmanas tvirtino, kad procedūros, kurios atliekamos norint atkurti pašalintas krūtis, užtrunka ilgus mėnesius ir neduotų tokio rezultato, kuris matomas nuotraukose.

Facebook“ moteris įkėlė daugybę savo nuotraukų, apstulbindama draugus ir sekėjus, tačiau jose naudojamas apšvietimas tik sustiprino chirurgo abejones. Visose paskelbtose J.Tridevil nuotraukose mergina stovi prieblandoje - taip nuslėpti apgaulę daug lengviau.

Jasmine didžiuodamasi pasakojo, kad pamačiusios, ką ji su savimi padarė, jos išsižadėjo motina ir sesuo. Išvydusios jos krūtinę, motina ir sesuo pasibjaurėjusios išbėgo iš kambario.

„Mano mama išbėgo pro duris. Ji nenori su manim kalbėtis. Ji neleis su manim kalbėtis ir mano seseriai“, - pasakojo Jasmine.

Tuo tarpu tėvas, pasak jos, sureagavo kiek geriau. „Mano tėtis... iš tiesų jis nesidžiaugia. Jis manęs kažkiek gėdijasi, bet susitaikė su tuo“, – sako ji.

Dabar Jasmine, nusisamdžiusi operatorių, kartu su juo šlaistosi Trampos gatvėmis, filmuodami „sunkumus“, su kuriais susiduria trikrūtė moteris. Savo pačios prodiusuotą realybės šou ji svajoja „prastumti“ į MTV.

Parengė Jurgita Noreikienė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.