Konkursas „Misis Amerika“ bus organizuojamas Kryme

Rusija skelbia pasiekusi dar vieną viešųjų ryšių pergalę. Su Kremliumi siejamas amerikietis verslininkas Davidas Marmelas pareiškė, kad jo organizuojamas grožio konkursas „Misis Amerika“ 2015 metais vyks neseniai Rusijos aneksuotame Sevastopolio uoste, skelbia rt.com.

Grožio konkursas bus organizuojamas Kryme.<br>„RIA novosti“ nuotr.
Grožio konkursas bus organizuojamas Kryme.<br>„RIA novosti“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-10-02 07:28, atnaujinta 2018-01-28 22:28

Tai ne vienintelė žinia, nudžiuginusi Rusijos žiniasklaidos atstovus. Pasirodo, kad kitų metų konkurse dalyvaus ne tik ištekėjusios amerikietės, bet ir rusės, o pats konkursas bus pervadintas į dvišalius santykius simbolizuojantį „Misis Amerika-Rusija“ renginį.

Verslo ryšius su šnipinėjimu Rusijai įtartu Vasilijumi Kuščenka palaikantis D.Marmelas užtikrino, kad organizatorių pasirinkimas buvo visiškai atsitiktinis. Pasak jo, Krymas ir Sevastopolio miestas – tiesiog dvi gražios vietovės, kuriose trūksta pasaulinio masto renginių.

„Aš sakau, kad čia saugu. Čia mūsų laukia. Čia vyko balsavimas ir žmonės nusprendė, kad nori gyventi Rusijoje. Nebuvo iššauta nė vieno šūvio“, – kontroversišką sprendimą teisino „Misis Amerika“ konkurso rengėjas.

„Krymas kažkada buvo Rusijos dalis. Dabar svarbiausia, kad čia yra taika. Taika turėtų būti visų tikslas. O tie, kurie už šio konkurso mato kažkokius tamsius šešėlius … Dieve, padėk jiems“, – pridūrė D.Marmelas.

D.Marmelas konkursą „Misis Amerika“ pavertė tarptautiniu renginiu 1985 metais. Jo valdoma kompanija rengia ir konkursą „Misis Rusija“ bei kitus panašius renginius keliose posovietinėse valstybėse. Kompanijos būstinė įsikūrusi Zaporožės mieste, Ukrainoje.

Kitais metais įvyksiančiame konkurse dalyvausiančios moterys į Krymą  atsiveš ir savo šeimas, vaikus. D.Marmelo teigimu, tai bus puiki proga įrodyti, kad Krymas – ne tik saugi vieta, bet ir puikus kurortas prie Juodosios jūros.

„Kai pagalvoju apie Rusiją, man į galvą šauna žiemos olimpinės žaidynės, šaltas klimatas ir meškos“, – sakė 2002 metų konkurso „Misis Amerika“ laureatė Laurett Ellsworth Arenz. „Bet aš puikiai suprantu, kad dar daug nežinau apie Rusiją ir tikiuosi, kad renginys Sevastopolyje bus puiki proga daug ko išmokti“, – optimistiškai kalbėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.