Amerikiečiai nusipirko prabangų namą su šiurpiu siurprizu

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 11, 2014, 10:24 PM, atnaujinta Jan 27, 2018, 5:00 PM

Amerikiečių šeima pirko prabangų užmiesčio namą, o dovanų gavo nemalonią staigmeną - 6 tūkst. čia gyvenančių nuodingų vorų. Ne juokais išgąsdinti namo šeimininkai buvo priversti išsikelti, tačiau, regis, dabar ir vėl galės grįžti į savo namus, rašo „Daily Mail“.

Brianas ir Susana Trostai užmiesčio vilą Misūrio valstijoje nusipirko 2007 m. Apie tai, kad name knibžda tūkstančiai pavojingų gyvių, jie sužinojo tik tada, kai įsikraustė.

Naujieji namo šeimininkai didelius rudus vorus rado savo užuolaidose, ant lubų, židinyje, šviestuvuose. Rūsyje buvo milžiniški voratinkliai. Vienas voras netgi nukrito ant moters nuo lubų, kai ji maudėsi duše.

Vorai ėmė lįsti iš visų kampų, kai tik mes atsikėlėme“, – pasakoja Trostų šeima.

Netrukus šeima išsiaiškino, kad jų namus užvaldę gyviai buvo dar ir nuodingi rudieji atsiskyrėliai. Šios rūšies vorų įkandimai gali sukelti skausmą, tinimą, niežtėjimą, pykinimą ar netgi sutrikdyti organų veiklą ir iššaukti mirtį.

Išsigandę dėl savo ir keturių vaikų sveikatos pora netrukus išsikėlė iš savo namų ir padavė į teismą buvusius namo šeimininkus ir draudimo kompanijas. Trostai bylas neseniai laimėjo ir pasamdė vabzdžių naikinimo tarnybas, kad vorus iš namų išgyvendintų.

Neseniai namas buvo uždengtas devyniomis didžiulėmis orui nepralaidžiomis drobėmis ir pripurkštas nuodingų dujų, kurios turėtų vorus numarinti.

Vienas name dirbantis specialistas suskaičiavo, kad name praėjusią žiemą gyveno 4,5–6 tūkst vorų. Ekspertai iki šiol negali paaiškinti, kodėl šie vorai pasirinko Trostų namus.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.