Reperis visai pasiuto - išsitatuiravo akis juodai

Amerikiečių reperis, pasivadinęs „Mace“, sulaukė išskirtinio dėmesio pasaulyje, kai šis išsitatuiravo abu akies obuolius juoda spalva. Po procedūros jaunuolis buvo paguldytas į ligoninę, praneša portalas mirror.co.uk.

Amerikiečių reperis, pasivadinęs „Mace“, sulaukė išskirtinio dėmesio pasaulyje, kai šis išsitatuiravo abu akies obuolius juoda spalva.<br>Facebook.com nuotr.
Amerikiečių reperis, pasivadinęs „Mace“, sulaukė išskirtinio dėmesio pasaulyje, kai šis išsitatuiravo abu akies obuolius juoda spalva.<br>Facebook.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 13, 2015, 5:57 PM, atnaujinta Jan 16, 2018, 4:56 AM

Tarp repo muzikos mėgėjų paplitusi tokių neįprastų tatuiruočių mada muzikos pasaulyje jau skaičiuoja ne vieną pasekėją. Tokios procedūros metu akies obuolys yra nudažomas juodu rašalu.

Vienas jaunuolių, kuris nusprendė atlikti tokią procedūrą, yra amerikiečių tarpe puikiai žinomas reperis „Mace“. Vaikinas pasekė kito reperio, pasivadinusio „Alkaline“, pėdomis, kuris savo akių obuolius taip pat išsitatuiravo juodu rašalu.

„Mace“, gyvenantis Niujorko mieste Brukline, po šios procedūros, kuri dešinėje vaikino akyje sukėlė skaudžias komplikacijas, buvo skubiai nugabentas į ligoninę.

Vaizdo įraše galima pamatyti, kaip per neįtikėtinai trumpą laiką ištatuiruojama akis. Vis dėlto, daugelyje Amerikos vietovių akies obuolio tatuiravimas yra nelegalus.

Priešingai nei ant kūno daromos tatuiruotės, kurioms atlikti prireikia ne vienos valandos, kol oda yra subadoma adatomis ir nudažoma norima spalva, akis tatuiruojama daug paprasčiau – praduriama akies odena ir rašalas, pasklidęs per visą akį, nudažo ją juodai.

Reperis „Mace“ pranešė, kad jaučiasi visiškai atgavęs jėgas ir tęsia savo muzikinę karjerą. Vis dėlto išlieka baimė, kad kitiems tokia procedūra, atlikta tatuiruočių salone, gali sukelti sunkesnių komplikacijų – rizikuojama prarasti regėjimą.

Tokių tatuiruočių darymas prilygsta medicininei procedūrai, todėl jas turėtų atlikti savo darbą išmanantys profesionalai.

Po procedūros praėjusiais metais, paleistas iš ligoninės vaikinas savo gerbėjams išdrįso pasakoti ką patyrė: „Praėjus dviems savaitėms po vaistų vartojimo, mano akys jaučiasi daug geriau. Ačiū Dievui neapakau.“

Kiek vėliau jis atnaujino savo „Facebook“ paskyrą, pranešdamas: „Ką aš galiu dabar pasakyti? Internete pasklido žinia, kad viena akimi apakau, tačiau taip nėra – viską matau.“

Nepaisant galimų akies komplikacijų, pati procedūra yra palyginti neskausminga, kadangi šioje akies dalyje nėra nervinių galūnėlių.

Parengė Milda Sendžikaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.