Picą pavogęs vyras sumokėjo už ją po 13 metų

Vyras, 2002 metais pavogęs picą iš vieno restorano, sumokėjo jo savininkui už patiekalą su palūkanomis, praneša tinklalapis „Reddit“.

Vyras parašė, kad pica kainavo 20 dolerių, bet jis pridėjo po 8 procentus jos kainos už kiekvienus praėjusius metus ir grąžino restorano savininkui 54,39 dolerio.<br>AP nuotr.
Vyras parašė, kad pica kainavo 20 dolerių, bet jis pridėjo po 8 procentus jos kainos už kiekvienus praėjusius metus ir grąžino restorano savininkui 54,39 dolerio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 5, 2015, 4:52 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 12:55 AM

Restorano šeimininkas nufotografavo ir paskelbė tinklalapyje laišką, kuriame autorius jam praneša apie skolos grąžinimą ir aiškina savo poelgį. „Tada aš neturėjau pinigų, o namuose manęs laukė alkanas vaikas“, – sakoma laiške.

Vyras parašė, kad pica kainavo 20 dolerių, bet jis pridėjo po 8 procentus jos kainos už kiekvienus praėjusius metus ir grąžino restorano savininkui 54,39 dolerio. Prie laiško buvo pridėtas čekis.

Laiško autorius patikslino, kad pastaraisiais metais atkakliai dirbo ir įkūrė savo verslą, bet visą šį laiką negalėjo atsikratyti gėdos dėl savo poelgio.

Picerijos šeimininkas pareiškė, kad žavisi laiško autoriumi ir nejaučia jokios nuoskaudos.

Picą pavogęs vyras nenurodė savo vardo. Taip pat nežinoma, kokiame mieste ir šalyje yra apvogtas restoranas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.