Girtas latvis lėktuve demonstravo raumenis, bet liko nesuprastas

Nors latvis demonstravo savo kūno grožį ir jėgą, jis nė neketino skriausti skrydžio keleivių.<br>Youtube nuotr.
Nors latvis demonstravo savo kūno grožį ir jėgą, jis nė neketino skriausti skrydžio keleivių.<br>Youtube nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 13, 2015, 3:26 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 6:46 AM

Šio skrydžio oro linijų „Ryanair“ keleiviai nepamirš dar ilgai. Iš Rygos į Dubliną skridę keleiviai turėjo nutūpti Danijoje po to, kai gerokai išgėręs latvis nusprendė nusiplėšti marškinius ir visiems pademonstruoti savo išpuoselėtus raumenis, rašo „Daily Mail“.

Antradienio vakarą lėktuvas iš Rygos jau buvo pakeliui į Dubliną, kai vienas juo skridęs 32 m. vyras nusprendė, kad keleiviai turėtų pamatyti jo treniruotą kūną.

Smarkiai alkoholio padauginęs vyras nusiplėšė marškinius ir ėmė rodyti raumenis, vėliau kumščiais smūgiavo į tualetų duris, lėktuvo korpusą.

Lėktuve jis sukėlė sumaištį ir galiausiai kiti keleiviai pusnuogį vyrą sulaikė ir surišo. „Ryanair“ pilotams teko orlaivį nutupdyti Danijos Tirstrupo miesto oro uoste, kur girtutėlis vyriškis iškart buvo suimtas.

„Lėktuvas nutūpė dėl girto asmens ir mes turėjome jį suimti. Orlaivyje su juo buvo sunku susitarti ir įgula negalėjo jo suvaldyti“, – teigė vienas Danijos pareigūnas.

Tiesa, nors latvis demonstravo savo kūno grožį ir jėgą, jis nė neketino skriausti skrydžio keleivių. Suimtas policijos jis praleido naktį blaivydamasis policijos areštinėje. Nežinoma ar jam bus pateikti kaltinimai.

Parengė Jorūnė Kazlauskaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.