Teisininkė iš Meksikos: svarbi ne išvaizda, o darbai ir poelgiai

Tegul išvaizda jūsų neapgauna. 35 metų meksikietė Maria Jose Cristerna – teisininkė, keturių vaikų motina, tatuiruočių meistrė. Užaugo ji labai religingoje šeimoje, tačiau dabar ji – ne uoli katalikė, o šėtonę primenanti labiausiai tatuiruota moteris pasaulyje grobuoniškais dantimis ir su titano ragais ant kaktos. Anksčiau išvydę ją žmonės žegnodamiesi iš tolo pereidavo į kitą gatvės pusę. Tačiau nežemiškos išvaizdos moters tai netrikdo – ji esą visada buvo kitokia, rašo „Daily Mail“.

Labiausiai tatuiruota moteris pasaulyje – M.J.Cristerna – dirba teisininke.<br>„Scanpix“ nuotr.
Labiausiai tatuiruota moteris pasaulyje – M.J.Cristerna – dirba teisininke.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Technologijos.lt

Feb 17, 2015, 7:39 PM, atnaujinta Jan 12, 2018, 10:21 PM

Moterimi vampyre vadinama Maria ir dabar gyvena Gvadalacharoje, kur ir užaugo – gangsterių kaimynystėje. Moteris neslepia, kad ji daugelį metų kentėjo nuo smurto šeimoje. Bet tai nesutrukdė Mariai tapti tokiai, kokia norėjo būti.

Nepaisant šiurpios išvaizdos, ši keturių vaikų motina skaito paskaitas smurtą šeimoje patiriančioms moterims. Jos darbotvarkė labai įtempta: ji keliauja po visą pasaulį ne tik skaitydama paskaitas, bet ir dirbdama disko klubuose – kartu su kolege Gis Sanchez.

„Anksčiau žmonės gimtajame jos mieste išvydę Marią pereidavo į kitą gatvės pusę ir žegnodavo ją, tarsi ji būtų apsėsta velnio, – pasakojo artima jos bičiulė. – Žmonės jos bijojo, jos išvaizda juos smarkiai trikdė, ir tai suprantama. Daugelis manė, kad tokia jos metamorfozė – kvaišalų vartojimo pasekmė.

Bet dabar susitikę gatvėje jie jai bučiuoja ranką. Daugelis Marią tiesiog dievina, laimina ją, lyg ji būtų mistinių galių turinti geroji deivė.“

„Aš taip pasauliui perteikiu savo grožio supratimą, – savo kūno pokyčius komentavo M.J.Cristerna. – Mano sieloje gyvena Dievas, aš tikiu, kad tokia, kokia esu, mane paverčia mano darbai ir poelgiai, o ne išvaizda.

Taip, man patinka, kai į mane žiūri, bet aš esu asmeninių patirčių pasekmė. Aš visada buvau kitokia.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.