Už seksą Floridos paplūdimyje gresia kalėjimas

Bradentono paplūdimyje Floridoje pasimylėti sugalvoję amerikiečiai gali keliauti už grotų. Prisiekusiųjų teismas per 15 minučių nusprendė pripažinti 20-metę Elissą Alvarez ir 40 metų Jose Caballero kaltais. Bausmė dar nepaskirta, bet porai gali grėsti net iki 15 metų kalėjimo, rašo „The Miami Herald“.

E.Alvarez ir J.Caballero buvo nuteisti už seksą paplūdimyje.<br>„Twitter“ nuotr.
E.Alvarez ir J.Caballero buvo nuteisti už seksą paplūdimyje.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 6, 2015, 4:54 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 7:01 PM

Seksu E.Alvarez ir J.Caballero užsiėmė pernai liepos 20-ąją. Teismo salėje parodytame vaizdo įraše matyti, kaip jauna moteris vidury dienos juda atsisėdusi ant J.Caballero. Liudininkai tvirtino, kad juos pamatė 3 metų mergaitė.

Ir J.Caballero, ir E.Alvarez dabar turės įsiregistruoti kaip seksualiniai nusikaltėliai. Vyrui gresia griežtesnė bausmė, nes jis jau yra kalėjęs už kokaino kontrabandą.

Nuteistųjų artimieji teisme gynė porą – esą nusikaltimas nenusipelnė tiek dėmesio. „Jis – puikus žmogus, – teigė J.Caballero motina. – Yra svarbesnių dalykų, dėl kurių reiktų rūpintis. Yra žmonių, kurių nusikaltimai sunkesni“.

Gynyba aiškino, kad pora neužsiėmė seksu. Esą E.Alvarez tiesiog šoko ant dvigubai vyresnio vyro arba jį judino norėdama prabudinti.

„Ne, jinai tikrai nešoko. Įžeidžiate savo intelektą sakydami, kad ji šoko“, – advokatus pertraukė prokuroras Anthony Dafonseca.

O kitas prokuroras Edas Brodsky pridūrė, kad nors nusikaltimas ir nėra sunkus, Floridos įstatymus reikia gerbti.

„Ar jie kutenosi? Ar jie slėpėsi? Ar jie buvo įbridę į vandenį, kad žmonės nematytų, ką jie veikia? Ar E.Alvarez bandė užsimesti ant savęs rankšluostį? Ne, jiems niekas nerūpėjo“, – aiškino E.Brodsky.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.