Australijoje viešinčiam princui Harry – netikėtas pasiūlymas

Milžiniški užrašai „Vesk mane!“ ir „Aš tave myliu“, šelmiški bučiniai ir meilūs šūksniai – štai taip Sidnėjuje australės pasitiko Jungtinės Karalystės princą Harry. Net jei toks didelis dėmesys princą vargino, jis to neparodė – meiliai kalbino susirinkusias gerbėjas ir su jomis fotografavosi, rašo „Daily Mail“.

Princą Harry pasitiko minios gerbėjų.<br>AFP nuotr.
Princą Harry pasitiko minios gerbėjų.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 11:49 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 5:00 PM

Princas, vilkintis karine uniforma, buvo atplukdytas prie Sidnėjaus operos teatro, kur jo laukė būrys gerbėjų. Princas Harry su susirinkusiais žmonėmis maloniai šnekučiavosi, spaudė rankas, fotografavosi ir netgi išdalino vieną kitą bučinį.

Susitikimu su princu Harry ypač džiaugėsi viena australė – 21 metų Victoria McRae. Pasipuošusi plastikine karūna ji paprašė princo ją vesti, o šis mandagiai atsakė, kad turės pas ją sugrįžti. Tada mergina paprašė, kad Harry ją pabučiuoti ir, kai šis pasilenkė, mergina nusitaikė tiesiai jam į lūpas.

„Jis leido man pabučiuoti į skruostą, bet aš norėjau daugiau. Visa kita – istorija, – pasakojo drąsi australė. -tai buvo nuostabu, mes skirti vienas kitam, sakyčiau, kad tarp mūsų jutau didelę trauką. Aš jam piršausi jau tris kartus, bet trečias kartas nemelavo“.

Princas Harry teigė nesitikėjęs tiek dėmesio ir tie žmonių – prie Sidnėjaus operos būriavosi tūkstančiai.

„Aš maniau, kad atvykus manęs lauks kokių 10 žmonių,- kalbėjo princas. – Jie visi mane privertė pasijusti kaip namie. Bus sunku išvykti – nenoriu važiuoti namo, noriu likti čia“.

Princas Harry Australijoje atlikinėjo karinę tarnybą, kurios laikas atėjo į pabaigą. Netrukus Harry grįš į Jungtinę Karalystę, kur neabejotinai aplankys savo naujagimę dukterėčią – princesę Charlotte.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.