Kinijoje jaunuolis vienu metu susitikinėjo su 17 merginų

Kol vieni skundžiasi nerasdami antrosios pusės, kiti susitikinėja su 17 moterų. Štai taip elgėsi vienas kinas, kurio mylimosios viena apie kitą sužinojo ligoninėje.

Vyras iš Hunano provincijoje esančio Čangšos miesto mėgavosi moterų dėmesiu.
Vyras iš Hunano provincijoje esančio Čangšos miesto mėgavosi moterų dėmesiu.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 21, 2015, 8:38 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:23 PM

Kinijoje policija areštavo vyrą, pavarde Yuanas, kaltinamą sukčiavimu. Buvo išsiaiškinta, kad jis vienu metu draugavo net su 17 merginų ir iš jų pelnėsi.

Vyras iš Hunano provincijoje esančio Čangšos miesto mėgavosi moterų dėmesiu ir nesitikėjo, kad viskas iškils į viešumą. Prieš mėnesį mergišius pakliuvo į automobilio avariją ir buvo skubiai išvežtas į ligoninę.

Apie tai sužinojusios moterys susirūpinusios skubėjo jo lankyti. Taip prie ligonio lovos išsirikiavo ir susipažino visos 17 vyro širdies draugių. Su kai kuriomis jų mergišius draugavo jau beveik ketverius metus.

Įpykusios moterys netrukus sukūrė bendrą pokalbių grupę, kurią pavadino „Keršto aljansas“. Jos pradėjo kalbėtis, dalytis įspūdžiais apie santykius su Yuanu ir išsiaiškino, kad kai kurių jis kas mėnesį prašydavo duoti pinigų.

Su viena moterų vyras netgi buvo susilaukęs kūdikio ir žadėjo ją vesti, bet tuo pat metu gražias meilės pasakas sekė dar šešiolikai moterų.

„Aš labai susirūpinau, kai sužinojau, kad jis pakliuvo į ligoninę, – pasakojo Xiao Li, kuri draugavo su Yuanu pusantrų metų. – Bet kai į palatą viena po kitos pradėjo plūsti gražios merginos, aš nebeįstengiau dėl jo išspausti ašaros.“

Merginos apie sukčiavusį žigolą pranešė policijai. Kai pareigūnai vyrą areštavo, moterys pakeitė savo susirašinėjimo grupės pavadinimą į „Angelai“. Visos teigė norinčios begėdį mergišių pamiršti ir gyventi be jo. („The Independent“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.