Pirmoji JAV ponia liejo prakaitą

Jokia naujiena, kad visos pirmosios JAV ponios veiklios ir aktyvios. Tačiau Baracko Obamos žmona laužo visus standartus: nusimetusi visas puošmenas ji demonstruoja, ką veikia sporto salėje.

Su asmeniniu treneriu sporto salėje paplušėjusi M.Obama tokį pat iššūkį metė savo vyrui JAV prezidentui B.Obamai.
Su asmeniniu treneriu sporto salėje paplušėjusi M.Obama tokį pat iššūkį metė savo vyrui JAV prezidentui B.Obamai.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

May 21, 2015, 8:37 AM, atnaujinta Nov 27, 2017, 2:23 PM

JAV prezidento B.Obamos žmona Michelle dvi savo vyro kadencijas skatina amerikiečius gyventi sveikiau ir daugiau judėti. Nusimetusi visas pirmajai poniai įprastas puošmenas ji visiems rodo, ką reikia veikti sporto salėje.

Neseniai internete M.Obama pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame ji lieja prakaitą sportuodama.

Prižiūrima profesionalaus šeimos trenerio Cornello McClellano moteris kilnojo svarmenis, atliko pilvo preso stiprinimo pratimus ir iš visų jėgų spardė bokso kriaušę.

Vaizdo įrašas prasidėjo siužetu, kuriame Michelle susikaupusi šokinėjo per virvutę. C.McClellanas teigė, kad toks pratimas padeda apšilti ir gerina koordinaciją.

Apšilusi pirmoji šalies ponia perėjo prie pilvo raumenų treniruotės, darė atsilenkimus, sportavo atsisėdusi ant guminio treniruočių kamuolio.

Vėliau prezidento žmona apsimovė porą mėlynų bokso pirštinių ir smūgiavo į bokso kriaušę, o fone kalbantis treneris ragino nepamiršti tarp smūgių rankomis įterpti ir kelių spyrių – „kad būtų įdomiau“.

Jo patarimo paklausiusi Michelle spardė kriaušę nepalikdama jokių abejonių, kad ši treniruota ir fiziškai stipri moteris galėtų lengvai apsiginti nuo užpuolikų.

Treniruotės vaizdo siužetu Michelle kaip iššūkiu pasidalijo savo vyro B.Obamos socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje po to, kai jis juokaudamas pasigyrė savo sportiniais laimėjimais. JAV prezidentas internete dalijosi vaizdo įrašu, kuriame jis nufilmuotas su kostiumu bėgiojantis Baltųjų rūmų Ovaliniame kabinete kartu su viceprezidentu Joe Bidenu.

Tokia įspūdinga pirmosios šalies ponios treniruotė yra dalis jos kampanijos „Let’s Move“ dalis, kuria žmonės skatinami daugiau judėti ir sportuoti.

Prezidentienė skatina JAV garsenybes parodyti penkis būdus, kaip jos išlaiko gerą formą ir būna aktyvios.

Neseniai šioje iniciatyvoje dalyvavo ir prezidentas B.Obama. Jis ne tiktai pasidalijo bėgiojimo savo kabinete vaizdais, bet ir atskleidė dažnai organizuojantis „vaikščiojimo kalbantis“ susitikimus, kurių metu aptaria reikalus išėjęs pasivaikščioti.

Tiesa, prezidento vaizdo įrašas nesulaukė tokio populiarumo kaip jo žmonos Michelle.

Moters vaizdo klipu per kelias valandas pasidalijo per 3 tūkst. žmonių ir dar 5 tūkst. pridėjo jį prie mėgstamiausių sąrašo.

Tikėtina, kad Michelle pademonstruota treniruotė įkvėps ne vieną amerikietį kartoti visus vaizdo įrašo pratimus. („Daily Mail“, LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.