Floridos pensininkas dėl bingo supjaustė konkurentės padangas

82 metų Floridoje gyvenantis pensininkas įkliuvo JAV policijai už tai, kad supjaustė kitos pensininkės automobilio padangas. Jis tai nusprendė padaryti, nes žaidžiant bingą ji atsisėdo jo mėgstamiausioje vietoje.

82 metų F.Smithas pradūrė dvi 88 metų E.Britt automobilio padangas, nes ji bingo salėje buvo užėmusi kėdę, kurioje įprastai jis sėdėdavo.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
82 metų F.Smithas pradūrė dvi 88 metų E.Britt automobilio padangas, nes ji bingo salėje buvo užėmusi kėdę, kurioje įprastai jis sėdėdavo.<br>„Reuters“/ „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 31, 2015, 6:50 PM, atnaujinta Nov 25, 2017, 11:38 AM

Fredas Smithas buvo apkaltintas vandalizmu, nes ledo kirtikliu suraižė 88 metų Ethel Britt automobilio padangas. Pensininko ataką užfiksavo ir vaizdo kameros.

Pati moteris nesupranta, kodėl F.Smithas nusitaikė į ją.

„Nemaniau, jog kas nors gali nusileisti iki tokio lygio. Maniau, kad visi žmonės yra mano draugai ir priešų neturiu, tačiau neabejotinai įgijau vieną“, – sakė E.Britt.

Leik Velso policijos teigimu, praėjusią savaitę F.Smithas, skubiai pasišalinęs iš  kassavaitinio bingo žaidimo salės Leik Aštono pensininkų klube, pradūrė dvi E.Britt automobilio padangas, nes ji buvo užėmusi kėdę, kurioje jis paprastai sėdi.

„Nežinojau, kad jam tai reiškia tiek, kad būtų verta taip elgtis su mano padangomis“, – tęsė nukentėjusioji.

Leik Velso policijos pareigūnai pripažino, kad tai gana vaikiškas nusikaltimas.

„Vyras prisipažino, ką padaręs, ir apgailestauja. Jam labai gėda, bet jis turės atlyginti žalą“, – sakė policijos atstovas Troy Schulze'as.

F.Smithui žalos atlyginimas atsieis apie 500 dolerių. E.Britt to užteks – ji dėl išpuolio nesupyko, bet jautėsi sutrikusi.

„Aš nesu įniršusi, tiesiog norėčiau atgauti pinigus už padangas, nes joms išleidau visas savo santaupas“, – kalbėjo E.Britt.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.