Rusijoje plinta keista vakarėlių mada

Buvęs Rusijos mišrių kovos menų kovotojas Valerijus Ješčenka gali džiaugtis. Jo išradimas – rusiška ruletė, kai iš pistoletų leidžiamos ne kulkos, o elektros šoko dozės – sparčiai populiarėja per vakarėlius Rusijoje, rašo „The Daily Mirror“.

Pistoletas paleidžia ne kulką, o elektros šoką.<br>„Twitter“ nuotr.
Pistoletas paleidžia ne kulką, o elektros šoką.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-06-17 21:23, atnaujinta 2017-11-21 18:47

Vietoj kulkų ginkluose įtaisyti nedideli elektros šoko aparatai. Kai tokios naujoviškos, nemirtinos rusiškos ruletės žaidėjas nuspaudžia pistoleto nuleistuką, priešininkas ne nušaunamas, o nukrečiamas elektra.

Šis žaidimas ypač populiarus Permės mieste, kuriame ir užaugo naują verslą pradėjęs V.Ješčenka.

Pneumatiniais šautuvais, kurie gaminami Kinijoje, elektra šaudomasi dukart per mėnesį. Dalyvio mokestis – penki JAV doleriai.

Žaidėjas, kurį nukrečia šokas, laikomas „nušautu“. Tiesa, leidžiama ir blefuoti – stengtis neparodyti, kad ką tik nukrėtė šokas.

Valerijus paprastai užima teisėjo pareigas, o nugalėtojus kartais nulemia ir geriausios reakcijos į ką tik patirtą elektros šoką.

„Tikrai negaila dėl penkių dolerių. Dar niekada nesu jautęs tiek daug emocijų, – teigė vienas žaidėjas. – Kai lauki šūvio akimirkos nebūdamas tikras, ar tave „nušaus“, – jausmas nepakartojamas“.

Parengė Gintaras Radauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.