Dykumoje pasiklydęs vyras šešias dienas išgyveno be vandens

Australijos dykumoje pasiklydęs vyras šešias dienas išgyveno be vandens ir misdamas tik

Kaip teigė policija, pasimetęs vyras paskutines dienas gulėjo po medžiu ir valgė skruzdes.<br>Australijos policijos nuotr.
Kaip teigė policija, pasimetęs vyras paskutines dienas gulėjo po medžiu ir valgė skruzdes.<br>Australijos policijos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 13, 2015, 11:36 AM, atnaujinta Oct 10, 2017, 9:34 AM

„Jam suteikta pirmoji pagalba, jis sėdi ir kalba – taigi atrodo, kad viskas gerai, – radijui sakė policininkas Andy Greatwood. – Jis paskutines dienas gulėjo po medžiu ir valgė skruzdes“. Vyras vilkėjo tik marškinėlius ir šortus. Temperatūra regione šiuo metu siekia 37 laipsnius.

Teigiama, kad vyro būklė sparčiai taisosi. Jis buvo nugabentas į ligoninę.

G.Foggerdy kartu su savo broliu buvo nuvykęs į nuošalią trobelę, esančią už 170 km į rytus nuo Lavertono Vakarų Australijoje. Ten jis praėjusią savaitę persekiojo kupranugarį ir pasiklydo. Kai negrįžo į trobelę, jo šeima kreipėsi pagalbos. Žmona kalbėjo apie stebuklą, kai po šešių dienų jos vyras buvo rastas.

Kupranugariai XIX amžiuje kaip nešuliniai gyvuliai buvo atgabenti į Australiją. Jie laikomi idealiais palydovais sausrų alinamoje šalies gilumoje. Spėjama, kad dabar nuošaliuose regionuose gyvena šimtai tūkstančių kupranugarių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.