Istorijos vadovėlis: rusų įkurtą Jeruzalę užgrobė žydai

Propaganda – tai ne tik smegenų plovimas politinėmis temomis. Tai – kur kas  išsamesnis procesas, apimantis istoriją, geografiją ir kitus mokslus. Naujausias šio proceso pavyzdys – Rusijoje išleistas istorijos vadovėlis 4-5 klasėms. Ten rašoma, kad iki 1250 m. pr. Kr. Jeruzalė buvo rusų miestas, kurį žydai iš rusų tik atkariavo.

Tvirtinama, kad 1250 m. pr. Kr. judėjai užkariavo senovės rusų miestą Ruska Osielia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Tvirtinama, kad 1250 m. pr. Kr. judėjai užkariavo senovės rusų miestą Ruska Osielia.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
„1250 m. pr. Kr. judėjai užkariauja senovės rusų miestą „Ruska Osielia“ (kurį įkūrė vaivada Kijanas). Ir pervardija jį į Jeruzalę. Sijano kalnas ir Javio šventykla pervardijama į Jahvės šventyklą ant Siono kalno“. <br>Reuters/Scanpix nuotr.
„1250 m. pr. Kr. judėjai užkariauja senovės rusų miestą „Ruska Osielia“ (kurį įkūrė vaivada Kijanas). Ir pervardija jį į Jeruzalę. Sijano kalnas ir Javio šventykla pervardijama į Jahvės šventyklą ant Siono kalno“. <br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Nov 6, 2015, 9:57 AM, atnaujinta Oct 5, 2017, 1:48 PM

Marazmo laipsniai būna skirtingi. Lengvas, vidutinis ir sunkaus svorio kategorijų. Bet kai marazmas pereina iš sunkaus į absoliučiai sunkaus svorio kategoriją, tai jau kita psichikos būsenos kategorija. Tai liga. Plintant šiai ligai organizme, jeigu pacientams neužvelkami tramdomieji marškiniai, jie gali pridaryti ko tik nori, rašo portale newrezume.org Leonidas Lipkinas.    O jeigu liga išplinta į mokyklinį istorijos vadovėlį, kurį kontroliuoja valdžia, nusprendusi parengti „Bendrą visiems istorijos vadovėlį be dviprasmių aiškinimų ir stilistiškai kruopščiai patikrintą“,

Bendras visiems istorijos vadovėlis – vidurinėms mokykloms skirtų istorijos vadovėlių serijos parengimo iniciatyva, kurią pasiūlė Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas. Prezidento nuomone, vadovėliai turi būti be dviprasmių aiškinimų ir stilistiškai kruopščiai patikrinti. Taip pat planuojama parengti bendrą visiems rusų kalbos vadovėlį ir bendrą visiems literatūros vadovėlį.     Tai čia jau netgi blogiau už konkretaus asmens paranoją – jeigu tokiam pasakysi, kad jis apimtas marazmo, jam tai bus didelis komplimentas. Tai sunki Valdžios liga, ir pirmiausia – jos Viršūnės. Reiškia – ir visų gyventojų, aktyviai palaikančių tą Valdžią.     Žemiau pateikiama ištrauka iš naujojo rusiško istorijos vadovėlio 4-5 klasėms, kuriame kaip istorinė tiesa pasakyta:

„1250 m. pr. Kr. judėjai užkariauja senovės rusų miestą „Ruska Osielia“ (kurį įkūrė vaivada Kijanas). Ir pervardija jį į Jeruzalę. Sijano kalnas ir Javio šventykla pervardijama į Jahvės šventyklą ant Siono kalno“. 

Netikite? Tai įsitikinkite!  Aukščiau pateikta citata iš vadovėlio, ji apibrėžta raudonai.   Nagi pamėginkime apmąstyti vadovėlyje Rusijos vaikams parašytus žodžius, kurių, kaip sako rusų priežodis, nė kirviu neiškirsi. „Be dviprasmių aiškinimų ir stilistiškai kruopščiai patikrinti“ – vykdant Rusijos Prezidento nurodymus ir atsiliepiant į jo iniciatyvą. Atrodytų: viso labo trys su puse eilutės – o kaip apverčia aukštyn kojomis visos žmonijos istorijos sąvoką!

1) „1250 m. pr. Kr. judėjai užkariauja senovės rusų miestą „Ruska Osielia“ (kurį įkūrė vaivada Kijanas). Ir pervardija jį į Jeruzalę.“ Tokiu būdu, rusai senesni už žydus ir senesni už Senovės Romą! Na, o jau apie tai, kad rusai senesni už ukrainiečius ir lenkus, nereikia nė kalbėti. Tai savaime suprantamas dalykas. Tad tegu lenkeliai su „chocholais“ užsičiaupia ir klauso Vyresniojo Brolio broliškoje slavų tautų šeimoje. Kuris vyresnis už pasipūtėlius „liachus“ ir mažaruskelius nei daug, nei mažai – dviem tūkstančiais metų!   2) “žydai pervardijo rusišką Javio šventyklą į Jahvės šventyklą“. O tai reiškia, kad Tėvynė Rusija – ne tik dramblių ir ne tik Vladimiro Vladimirovičiaus Putino tėvynė, bet taip pat ir monoteizmo tėvynė. Būtent iš Rusijos ir rusų kilo judaizmas, krikščionybė ir islamas. Senajame Testamente minimos akmeninės plokštės (duotos iki Jeruzalės užkariavimo) iš tikrųjų buvo duotos ne žydams, bet rusams ir buvo saugomos rusų dievo Javio rusų miesto Osielia rusiškoje šventykloje. (Pagal Penkiaknygę – penkias pirmąsias Senojo testamento knygas – dvi akmenines plokštes su Dešimčia savo įsakymų Dievas davė Mozei ant Sinajaus kalno. – Red.).

Rusai – pasaulinių islamo ir krikščionybės religijų pirmtakai. Taip pat ir judaizmo, kuris, remdamasis Biblija, užrietė nosį. Rusai – visos šiuolaikinės civilizacijos vyresnieji broliai. Ir tik su Kinija, Iranu ir Indija yra broliai dvyniai.   3) “Sijano kalno pervardijimas į Siono kalną“ reiškia, kad ne tik Jeruzalė, bet ir visa Šventoji Žemė nuo senų senovės priklausė rusams. Tikrieji senieji palestiniečiai – ne žydai ir ne arabai, bet rusai.  Tai neginčijama tiesa – kaip teigiama vaikams skirtame rusiškame istorijos vadovėlyje „be dviprasmių aiškinimų“. Visiškai atitinkanti Rusijos Prezidento nurodymus. 

Vadovaujantis neginčijamais istoriniais įrodymais – būtent tokie yra Rusijos istorijos vadovėliai – rusų teisių į Jeruzalę niekas negali užginčyti. MŪSŲ nuo amžių amžinųjų turima Suvereni teisė į Šventąją Žemę yra labiau neginčytina ir neabejotina, negu teisė į Krymą, kuriame Šventasis Vladimiras (nepainioti su Vladimiru Putinu, kurio paskelbimas Rusijos šventuoju dar prieš akis) buvo tik apkrikštytas. O čia – miesto, kurį Dievas pasirinko kaip vietą Plokštėms su šventaisiais rašmenimis saugoti, įkūrimas ir pastatymas, o žydai šį miestą iš rusų viso labo tik atkariavo, bet ir tai tik laikinai.

O tai reiškia, kad po susijungimo su Krymu šie Žannos Bičevskajos atliekamos superpopuliaria tapusios superpatriotinės dainos žodžiai „Rusija susigrąžins rusų Sevastopolį, (Krymo pusiasalis bus vėl rusų), Mūs didingąjį Bosforą, mūs Konstantinopolį, Ir Jeruzalė šventoji vėl bus mūsų“, pateikus mokykliniame vadovėlyje „Vieningos Istorinės Tiesos be dviprasmių aiškinimų“ faktą, kad Jeruzalė – Rusų Miestas, tampa istoriškai pagrįsti visu šimtu procentų.

Tad su šia istorine tiesa be dviprasmių aiškinimų“, kuri sėjama į augančiosios kartos širdis ir kuri jiems taps savaime suprantamu dalyku ir signalu paversti ją realybe su Kalašnikovo automatais rankose, kai tik sulauks šaukiamojo amžiaus ir išeis tarnauti į kariuomenę, – Didžiąją Tėvynę Supervalstybę iš visos širdies ir sveikinu! – rašo Leonidas Lipkinas.

Parengė Leonas Grybauskas

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.