Užsimaskavusį detektyvą užpuolęs vagišius pasigailėjo

Vienas vyras Niujorke grasindamas ginklu bandė apiplėšti užsimaskavusį detektyvą , tačiau pats sulaukė kulkų, rašo „The Independent“.

Ekspertai mano, kad iš 20 tūkst. patruliuojančių pareigūnų, bent keli šimtai yra apsirengę kaip paprasti praeiviai.<br>„123rf“ nuotr.
Ekspertai mano, kad iš 20 tūkst. patruliuojančių pareigūnų, bent keli šimtai yra apsirengę kaip paprasti praeiviai.<br>„123rf“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 24, 2015, 8:03 AM, atnaujinta Oct 3, 2017, 4:08 AM

Dvidešimtmetis įtariamasis priėjo prie niekuom neišsiskiriančio vyriškio Bruklino rajone ir pareikalavo jo nuosavybės.

Pasak Niujorko policijos departamento, plėšikas greitai suprato savo klaidą, nes tas vyrukas buvo policininkas, kuris staigiai išsitraukė ginklą ir paleido kulkas jam į ranką ir liemenį.

Policija teigė, kad nesėkmę patyręs plėšikas turėjo du bendrininkus. Manoma, kad jie viliodavo būsimuosius nuosavybės nuomininkus apžiūrėti neegzistuojančių būstų.

Bruklino detektyvų vadas Patrickas Conry sakė, kad trys vyrai paskelbdavo melagingus nuomos skelbimus ir apiplėšdavo su jais susitikti atvykusius žmones.

Pašautas įtariamasis buvo nugabentas į ligoninę. Sulaikyto vaikino būklė – stabili.

Policija pranešė, kad kitas šešiolikmetis įtariamasis taip pat buvo areštuotas, o trečiojo bendrininko dar ieškoma.

Gegužę išleistame pranešime buvo teigiama, kad įprastais rūbais apsirengę policininkai yra svarbi Niujorko policijos departamento mieste vykdomų operacijų dalis.

Ekspertai mano, kad iš 20 tūkst. patruliuojančių pareigūnų, bent keli šimtai yra apsirengę kaip paprasti praeiviai.

„Jų darbas yra nusitaikyti į mažą gyventojų dalį, kuri Niujorko mieste įvykdo daugiausiai nusikaltimų“, – sakė tuometinis departamento vadas Jamesas O'Neillas.

Per sekmadienio vakarą įvykusį incidentą daugiau niekas nebuvo sužeistas. Policija teigė, kad yra vykdomas tyrimas ir laukia bausmės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.