JAV pastorius žadėjo Kristaus mirtį ir prisikėlimą švęsti karste

JAV Luizianos valstijos Šrivporto miestelio dvasininkas, skelbęs planus tris dienas nuo Didžiojo Penktadienio iki Velykų praleisti užsidaręs karstu sulaukė nemažai dėmesio. Tačiau vėliau baptistų pastorius karstą iškeitė į palapinę, kuri jam atstoja Jėzaus Kristaus kapą.

Baptistų parapijos atstovai pasakojo apie būsimą kunigo žygdarbį, bet jis, regis, pakeitė planus.<br>„Twitter“ nuotr.
Baptistų parapijos atstovai pasakojo apie būsimą kunigo žygdarbį, bet jis, regis, pakeitė planus.<br>„Twitter“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 26, 2016, 1:50 PM, atnaujinta May 31, 2017, 12:29 PM

Šrivporto pastorius Rickey Moore'as socialiniuose tinkluose aktyviai skelbė, kad penktadienio popietę atguls į karstą ir taip pagerbs Kristaus kančią.

Tačiau beprasidedant ceremonijai Bažnyčia paskelbė, kad R.Moore'as tris dienas iki sekmadienio ryto praleis iš audeklų ir rėmų pagamintame „kape“.

Parapijos atstovas patikino, kad pranešimai apie karstą nebuvo melagingi, bet toks planas esą buvo tik atsarginis, jeigu lauke suręsto „kapo“ mintį sugadintų prasti orai.

Skelbiama, kad palapinėje, kurioje savaitgalį slepiasi kunigas, nėra elektros, bet apie tai, kaip dvasininkas maitinasi ar geria vandenį, bažnyčios atstovas duomenų neturėjo.

Įėjimas į medžiaginį „kapą“ buvo užritintas namų gamybos akmeniu, prie kurio pastatyti sargai – panašiai kaip pasakoja Biblija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.