Berlyne veganiškos kavinės atidarymas baigėsi netikėtai

Vokietijoje minia hipsteriais vadinamų jaunuolių susirinko į veganiškos kavinės atidarymo šventę. Deja, susirinkusiųjų buvo tiek daug, kad saugumo sumetimais policijai teko juos išvaikyti, rašo thelocal.de.

Policija turėjo paprašyti kavinės savininkų nutraukti šventę.<br>123rf nuotr.
Policija turėjo paprašyti kavinės savininkų nutraukti šventę.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-04-21 18:45, atnaujinta 2017-05-28 02:43

Pietryčių Berlyne esanti kavinė žengė nelabai protingą žingsnį – siekdama pritraukti kuo daugiau jaunų žmonių ir taip pasireklamuoti, savo feisbuko profilyje pranešė, kad kavinės atidarymo dieną maistas ir gėrimai bus nemokami.

Kaip ir reikėjo tikėtis, į veganiškos kavinės atidarymą susirinko minia žmonių. Praėjus vos 20 minučių nuo kavinės atidarymo, policija nusprendė, kad situacija tampa nebevaldoma, nes šimtai žmonių netilpo maitinimo įstaigoje, grūdosi, užtvėrė kelią automobiliams.

„Jų buvo tiesiog per daug. Žmonės ėjo į gatvę, galėjo pakliūti po automobilio ratais. Nebegalėjome užtikrinti jų saugumo“, – sakė Berlyno policijos atstovai.

Tuo metu 300 žmonių buvo kavinėje ir dar 500 laukė prie jos. Minia buvo tokia didelė, kad užtvėrė platų automobilių kelią, o dalis žmonių stovėjo salelėje tarp važiuojamųjų dalių.

Policija turėjo paprašyti kavinės savininkų nutraukti įstaigos atidarymo šventę, kitaip būtų ėmęsi žmones vaikyti patys.

Veganiškos kavinės pastaruoju metu populiarios tarp vokiečių jaunimo, lankymasis jose vertinamas kaip gero skonio ženklas.

Nors policijai teko išprašyti į veganiškos kavinės atidarymą susirinkusius žmones, panašu, maitinimo įstaigos savininkai liko patenkinti. Savo socialiniame puslapyje jie tikino, kad tai buvo geriausias kavinės atidarymo vakarėlis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl Rytų Lietuvoje laimėjo prorusiškas kandidatas?