Reporteriai, filmavimo grupės ir turtingi klientai buvo priblokšti, kai atvyko į Buržo mieste esančią kavinę „Bouche á Oreille“.
Užuot radę prabangą ir rafinuotų valgių, apie kuriuos pasakojo „Michelin“ kritikai, žmonės aptiko šurmuliuojančią pigią valgyklos tipo kavinę su stalais, užtiestais taškuotomis plastikinėmis staltiesėmis.
Čia per pietus susirenka daug darbininkų, tad atvėrus duris tiesiog pulsuoja neoninių liemenių spalvos. Kavinės „Bouche á Oreille“ lankytojai čia valgo naminės virtuvės patiekalus: lazaniją, burgundišką jautienos troškinį, o viską užgeria alumi.
Prestižinio gido „Michelin“ rengėjai šios paprastos kavinės adresą įrašė vietoj tokio pat pavadinimo prabangaus restorano, įsikūrusio greta Paryžiaus.
Netyčia priskyrę žvaigždutę šiai užeigai, „Michelin“atstovai ėmė atsiprašinėti.
Tačiau užeigos Burže komanda labai nepyko: jie ne tik sulaukė neregėto lankytojų antplūdžio, bet ir kartu su visais kavinės darbuotojais buvo pakviesti prašmatniai pavakarieniauti restorane „Bouche á Oreille“ prie Paryžiaus.
Pastarojoje vietoje interjeras žavi skoningumu, staltiesės čia – lininės, o patiekalai – kitokio lygio: siūlomas krabų apkepas, jautienos konfi (pranc. confit) su juodaisiais trumais ir kiti aukštosios virtuvės šedevrai.
Kavinės Burže savininkė Veronique Jacquet pasakojo: „Staiga mes nebespėjome suktis. Plūdo reporteriai. Vieną dieną paskambino mano sūnus, kuris gyvena Paryžiuje, ir vos nemirė iš juoko.
Kiekvieną dieną skambindavo draugai ir klausdavo, kodėl nepasigyriau, kad gavau „Michelin“ žvaigždutę.“
O ponios Jacquet virėja tikino, kad niekada nesvajojo gauti tokio apdovanojimo, bet pabrėžė, kad „į patiekalus įdeda visą savo širdį“.