Vladimiro Putino 2018-ųjų kalendoriuje – dziudo čempiono nokautas ir plėšrūnų kutenimas

„Mūsų prezidento kalendorius šluojamas iš Jungtinės Karalystės parduotuvių lentynų, kaip karštos bandelės“, - taip dėl Vladimiro Putino kalendoriaus džiūgavo Kremliaus spauda.

 Išleistas naujas V.Putino kalendorius.
 Išleistas naujas V.Putino kalendorius.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
 „EBay“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2017-12-16 14:08, atnaujinta 2017-12-16 14:41

Tik realybė – kiek kitokia, kaip išsiaiškino BBC. Šios žiniasklaidos priemonės žurnalistai tvirtino neradę parduotuvių, kuriose būtų šis leidinys, o ir internetu jį įsigyti buvo sunkoka.

2018-ųjų kalendoriuje, kurį išleido spautuvė Sankt Peterburge, galima pamatyti klasikinius vaizdelius iš V.Putino propagandos repertuaro: meilė mažiems katiniukams, ant menčių parguldomas dziudo čempionas, nuovargis po sėkmingo pasirodymo ledo ritulio arenoje, medžioklė, paukščių išlydėjimas į šiltus kraštus, parodant jiems kelią.

Nors 2018-ųjų kalendorius Rusijoje gal ir perkamas, į visokiomis pozomis nufotografuotą prezidentą britai, regis, nelabai nori žiūrėti – antraip nei teigė Rusijos dienraštis „Izvestia“.

Kaip mėgino įtikinti Rusijos valdžiai palanki spauda, prezidento 2018-ųjų kalendoriai staigiai išpopuliarėjo Jungtinėje Karalystėje ir buvo išparduoti per kelias valandas nuo tada, kai pasirodė parduotuvių lentynose.

Rusijos svetainė „Riafan.ru“ tvirtino, kad šis leidinys Jungtinėje Karalystėje sutiktas su didžiuliu džiaugsmu. Vis dėlto tiesa kitokia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.