Karalienės Elizabeth vėliausia provaikaitė pavadinta Lena Elizabeth

Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II anūkė Zara Tindall ir jos vyras Maikas Tindallas savo naujagimei dukrelei davė Lenos Elizabeth vardą.

 Šeimos atstovė sakė, kad mergaitės pirmasis vardas bus tariamas būtent taip ir kad antrasis vardas suteikti jos prosenelės karalienės garbei.<br> Scanpix nuotr.
 Šeimos atstovė sakė, kad mergaitės pirmasis vardas bus tariamas būtent taip ir kad antrasis vardas suteikti jos prosenelės karalienės garbei.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 10:56 PM

Šeimos atstovė sakė, kad mergaitės pirmasis vardas bus tariamas būtent taip ir kad antrasis vardas suteikti jos prosenelės karalienės garbei.

Birželio 18-ąją gimusi mergytė yra Zaros ir Mike'o, buvusio Anglijos regbio rinktinės žaidėjo, antrasis vaikas. Ji turi vyresnę sesutę – keturmetę Mią.

Lena yra 19-oji eilėje į Jungtinės Karalystės sostą. Ji taip pat yra septintoji karalienės Elizabeth ir jos vyro princo Philipo provaikaitė.

Zara Tindall yra princesės Anne ir jos buvusio vyro Marko Phillipso  dukra. Ji yra jojimo sporto meistrė ir per 2012 metų Londono olimpiadą laimėjo sidabro medalį.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl įvyko visuotinis elektros išjungimas Ukrainoje?